Havnen i Ålbæk var i weekenden et overflødighedshorn af aktiviteter, som trak mange mennesker til, og det gode vejr gjorde sit til at festen blev en succes.

Allerede om torsdagen, hvor festen startede var der mange aktiviteter for både store og små. Masser af musik og drikkevarer, og mad i rigelige mængder fra Den Fornøjelige i Ålbæk, trak rigtig mange besøgene til havnen i Ålbæk alled dagene.

Fredag og lørdag var det helt store trækplaster et fantastisk freestyle motocross show, hvor Rasmus Kjeldsen og den kun 18 årige Jens Hvolbøll, fløj mellem to ramper i nogle halsbrækkende manøvre på deres motocross maskiner.

På havnen kunne man ud over ’Ål-Bock Havnefest’ øl, brygget af den lokale brygmester Michael Fischer, også købe god ’billig’, men ægte champagne. Der kunne desuden reserveres en privat prøvesmagning, hvor de to champagne-entusiaster og indehavere af Champagne for Alle, Dinna og Michael Arbo delte ud af deres erfaringer og oplevelser om de forskellige champagner.

Fiskekutteren Havlit havde tur-sejlads, hvor man havde mulighed for, at komme med på en tur på havet med en rigtig kutter, hvilket mange benyttede sig af.

Det traditionsrige tovtrækkeri, og det populære søslag, fik mange mennesker til at besøge havnen i Ålbæk søndag eftermiddag. Lune Carlsen med band sluttede havnefesten af, og der var 2 øl for en øls pris så længe han spillede, så festen sluttede efter adskillige ekstra numre, med et stort bifald fra publikum.

Alt i alt ser det ud til at havne festen efter mere end 20 års fravær, igen vil blive en tilbagevendende begivenhed i Ålbæk. Det mener i hvert fald arrangørerne og initiativtagerne bag havne festen Dennis Larsen, Jesper Nielsen og Daniel Christensen, som var ovenud tilfreds med besøgstallet.

Arrangørerne takker da også både deltagerne og de mange frivillige, der har støttet op omkring havne festen for at det hele kunne lade sig gøre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...