Mads Toghøj og venner var i sit es, da flere lokale kunstnere støttede op om Skagen Nærradio

SKAGEN: Mads Toghøj og venner var i sit es, da flere lokale kunstnere støttede op om Skagen Nærradio ved støttekoncerten i Kulturhus Kappelborg.

Koncerten, der var sat i værk af selvsamme Mads Toghøj i samarbejde med Skagen Nærradio, var skemasat til at starte 19.30; men Tigeren havde imidlertid haft en længere periode uden motion/bevægelse og havde en del problemer med at passe smækbukserne.

En 3-4 musikere og en stationsleder skulle der til før beklædningen var behørigt på plads og Stationslederen Michael Albertsen kunne byde velkommen og give ordet videre til aftenens vært Mads Toghøj.

Herefter gik det slag i slag, startende med Jan Michael, som på en eller anden måde satte stilen for resten af aftenen, som mest af alt havde et hyggeligt, humoristisk og nostalgisk farveskær.

Aftenen gik med at de forskellige kunstnere, gerne indledt med en lille anekdote om deres forhold til Skagen Nærradio, spillede 2-3 numre hvorefter de sendte bolden videre til næste kunstner.

En lille overraskelse var det blandt andet da Knud Erik Thrane, som han selv sagde det ”ikke synger specielt flot”, havde inviteret Tina Siel til at være stemmen på sit sæt.

Det interessante var at på trods af et forholdsvist forskelligt udtryk de forskellige optrædende imellem, var der på en eller anden måde en rød tråd der holdt det sammen, og det var tydeligt at musikerne havde det mindst lige så hyggeligt som den totalt udsolgte sal havde det.

Koncerten var udsolgt. Der var oprindeligt sat 150 billetter til salg; men der blev efterfølgende fundet flere stole frem og flere billetter blev solgt. Herefter blev det besluttet at grænsen for hvor tæt publikum kunne sidde nok var nået.

Resultatet for koncerten, efter et absolut minimum af udgifter blev trukket fra, blev et plus på 45.100 kroner.

Aftenen blev sluttet af med et par numre med alle involverede kunstnere. Hvor der også lød en stor tak til alle, specielt Mads Toghøj, fra den anden togholder Ole Fritz Hansen fra Skagen Nærradio.

- Vi kan jo håbe at succesen skal opfølges igen næste år. Vi er i hvert fald fra radioen klar, lyder det.

Fra Radioens side skal der lyde et stort tak for støtten. Det har været overvældende at så mange, ikke mindst kunstnere, men også betalende gæster har villet støtte op om radioen, i en tid hvor det at være lokalradio ikke helt er lige så simpelt som det var engang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...