Frederikshavn Kommune har med midler fra Børne- og Undervisningsministeriets pulje til sommeraktiviteter for børn og unge uddelt 1,8 mio. kr. til forskellige tiltag til foreninger, institutioner og privatpersoner, som vil lave sommerferieaktiviteter for børn i alderen 6-17 år hen over sommeren 2020. Det bakker Metodistkirkens Spejdere op om. De har allerede haft to arrangementer i juli.

9. august kl. 10-15 arrangerer Strandbyspejderne et stort arrangeret byløb i Strandby for de 9-14 årige, Her vil der være nogle sjove konkurrencer på stranden, ved havnen og forskellige spændende steder rundt i byen.

Er man frisk på at møde nye mennesker, prøve egne evner og lære nyt om sig selv og om naturen, samtidig med et godt fællesskab og en masse nye venner, så er dette lige arrangementet. Mon ikke også der bliver både bål og snobrødsbagning, så man rigtig kan prøve sig selv af med nye aktiviteter, fortæller patruljelederne fra spejderne.

Tilmelding frem til afviklingen findes på Strandbyspejdernes hjemmeside under sommeraktiviteter http://www.strandbyspejder.dk/sommer/

For Strandbyspejderne er der her i sommerferien også arrangeret en spændende sommerlejr i Norge, nord for Kristiansand i en skov ved en stor elv. Her skal spejderne bruge fire dage på forskellige spændende aktiviteter som riverrafting, vandreture i fjeldet, klatring på klipper, rapelling og zipline samt gourmetmiddage over bål og andre sjove ting, slutter lederne fra Metodistkirkens Spejdere i Strandby, der inviterer alle børn og unge til at deltage i de faste spejderaktiviteter fra lørdag d. 22. august kl. 10.00 på Farmen, Strandbyvej 95.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...