Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed kommer i april

VENDSYSSEL: Frederikshavn Teaterforening gør 7. april en afstikker til Ålbæk.

Her kommer Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed på besøg.

- Vi er nemlig så heldige at vi kan præsentere Louise Schouw’s opsætning af Kristina Lugn’s historie om Kurt og Kirsten, som er en poetisk komedie i kærlighedens og skilsmissens tegn, og det glæder vi os rigtig meget til at vise vores gæster, udtaler formand Lilly Pedersen.

Et stort plus til denne dag er, at det sker i Ålbæk Idrætscenter, hvor vi har et godt samarbejde, omkring kulturtilbud til mulighedernes land.

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres - og så skal de have taget et skilsmissebillede.

Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv?

Er der noget, der hedder lykkelige skilsmisser?

Og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet?

Forestillingen “Kurt og Kirsten” har både tragedie og absurd komedie i sig - og handler om kærlighed på godt og på ondt - og om at opdage hinanden på ny.

- Vi håber, rigtig mange vil kigge forbi Ålbæk denne dag og enten før eller efter, lige tage et kig rundt i den lille hyggelige by, hvor der er masser af aktivitet til daglig, slutter Lilly Pedersen.

Carsten Bjørnager fra Ålbæk Idrætscenter siger, at han er glad for samarbejdet, der viser, at selv om det er et lille samfund i det store hele, så kan det sagtens lade sig gøre at finde medspillere om noget vi normalt ikke gør, og det giver god energi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...