Stafet for Livet har på 10 år sendt 3,4 millioner til Kræftens Bekæmpelse

Det endelige resultat er klart, og det ser rigtigt godt ud.

Stafet for Livet i Frederikshavn 2018 samlede 520.000 kroner ind - et fantastisk flot resultat, som arrangørerne er meget glade for og stolte af.

Henny Vad, der er frivillig kasserer i Stafet For Livet i Frederikshavn, oplyser, at det indsamlet beløb er steget støt år efter år.

- I år har vi slået alle rekorder med 520.000 kr. Totalt er der indsamlet næsten 3,4 millioner de 10 år, der har været Stafet For Livet i Frederikshavn, siger Henny Vad,

Lokalt beholder man 10 procent til brug i Lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn Kommune. Det betyder, at der de seneste 10 år er skaffet 340.000 kroner til at lave lokale arrangementer for.

- Det forgangne år er der lavet tre foredrag om cannabis, senfølger og kemohjerne, og 22. oktober er der planlagt foredrag om søvn, da både den kræftramte og pårørende ofte har det svært i forhold til søvn.

- Det er muliggjort blandt andet gennem de lokale midler, som Stafet for livet sikrer os, siger Fie Mølholt, der er formand for Lokalforeningen i Frederikshavn Kommune.

Pengene er også blevet brugt som tilskud til cafeerne i forbindelse med rehabiliteringsforløb.

Der er også givet tilskud til bustur til Skulpturparken i Blokhus for kræftramte og frivillige fra cafeerne og til kursus i Mindfulness

Lene Vrangbæk, der er formand for Stafet For Livet i Frederikshavn, er meget tilfreds med resultatet og glæder sig til næste års stafet.

- Forberedelserne hertil er så småt begyndt, og foreningen kan allerede nu se, at der kommer til at mangle frivillige, så hvis man har lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement, er man hjerteligt velkommen til siger Lene Vrangbæk.

Kontaktoplysninger findes på stafetforlivet.dk/frederikshavn, hvor man også kan se lidt mere om stafetten.

739 deltagere fordelt på 32 hold støttede op om 74 seje fightere. under årets stafet.

Sammen gik/løb de mere end 7000 runder fordelt på 3 ruter, så i løbet af weekenden blev der tilbagelagt mere end 11.500 km i de smukke omgivelser omkring Knivholt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...