To MX-5 ejere på ferie i Skagen har de sidste fire år i juli arrangeret en svingtur for MX-5 klubbens medlemmer fra Sæby til Skagen på små kurverige veje, og denne tradition fortsætter i 2020. “Svingturen” finder sted lørdag den 1. august 2020 - og som noget nyt med start på Ålbæk Havn kl. 9.30. Efter udkørsel fra Ålbæk gennem Måstrup Mose, forbi Mosberg og mod Hjørring Bjerge på små veje, syd for Tornby mod Lønstrup og så mod Rubjerg Knude Fyr (stop her og evt. vandring dertil - her drikkes medbragt kaffe). Efter kaffepausen går turens anden del syd om Hjørring bl.a. gennem Rakkeby, Ilbro og Tolne Bakker, videre over Hulsig Hede og turen ender på Skagen Havn.

Turen afsluttes med samlet frokost på HOTEL SKAGEN (en del af FOLDENS HOTEL & Café). Skagen Havn har stillet et normalt lukket område til rådighed til parkering for deltagerne.

Dagen forventes afsluttet sidst på eftermiddagen, hvor man så kan nyde en is, en kop kaffe eller gå en tur rundt i byen…. Turen er for MX-5 klubbens medlemmer, og der er tilmeldt 25 sportsvogne, så der er fyldt op, da deltagerantallet er begrænset til 25 biler. I øvrigt kommer deltagerne fra det jysk/fynske område, så mange tager en overnatning i forbindelse med “svingturen”, og fredag aften er der middag for de overnattende i Golfcafeen på Sæby Golfklub, her er der P-plads til bilerne, og der er mange tilmeldt spisningen. Alle fire modeller MX-5 modeller NA, NB, NC og ND er repræsenteret på turen, så der bliver nogle velholdte sportsvogne at kigge på, enkelte opnår snart veteranbils-status. MX-5 sportsvognen er verdens mest solgte sportsvogn, med over 1 million solgte og klubben har fejret 25 års jubilæum i maj måned 2017.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...