Escape Skagen åbnede den 18. maj et nyt City Game - OPERATION MINDFALL. oplyser de i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at byde jer velkommen i den gamle kommandobunker på Trindelvej i Skagen Escape Skagen

- Vores nyeste spil, CITY GAME operation MINDFALL har været klar i et stykke tid. Åbning af spillet er dog blevet udsat grundet nedlukningen af Danmark under corona. Men nu er vi klar til at sende de første hemmelige agenter rundt i Skagen.

- Vi glæder os til at kunne tilbyde en ny og anderledes familieaktivitet til byens gæster og selvfølelig også de lokale. Vi har haft lukket siden den 12 marts, så vi kan slet ikke vente med at komme i gang.

- Vores indendørs escape room venter med at åbne til vi får en klar udmelding fra Erhvervsstyrelsen. Vi håber

det bliver den 8 juni.

Vi har testet det nye City Game på hjælpsomme og tålmodige venner og familie.

Familien Lauritsen fik lov at teste, og det var der en særlig grund til.

- Netop den dag skulle deres datter, Malina have fejret sin store dag, sin konfirmation, derfor havde familien besluttet at lave dagen til en familehyggedag.

- Vi var glade for at familien valgte at bruge noget af dagen til at teste spillet for os.

Christian, som spillede sammen med sin kone og tre døtre, sagde om spillet:

- Escape Skagen sendte os ud på en spændende mission. Det er lavet så man kommer rundt til forskellige steder i Skagen – vi bor her jo til dagligt, så det var sjovt at lægge mærke til ting ved byen vi har tendens til at tage for givet. Det er et godt familiespil hvor man arbejder sammen og alles input er noget værd. Vi var super godt underholdt og kan klart anbefale operation Mindfall”

Vi har endnu et City Game som bliver klar til sommer, DEN MAGISKE PORTAL. Det er et spil der henvender til familier med lidt yngre børn. Spillet foregår i en eventyrverden hvor gnomer og trolde huserer og hvor man skal jagte forsvundne krystaller.

Escape Skagen fortæller, at de har brugt lukkeperioden på at ”renovere” vores hjemmeside, med de nye spil og fået produceret nyesmå videoer om vores 2 indendørs Escape Room, så tjek den ud på www.escapeskagen.dk

Fakta om City Game – Operation Mindfall

Et udendørs spil som foregår i Skagen by og nærområdet ved Escape Skagen.

Ved hjælp af GPS-geocaching og augmented reality bliver I guidet rundt på jeres mission. I får udleveret en kuffert med hjælpemidler, samt en iPad, som vil guide jer rundt i byen på en rute, hvor I skal løse spændende gåder og opgaver undervejs.

Ruten er ca. 3 km.

Anbefalet alder: 16+ (13 år ifølge med voksne)

Antal spillere: 2-5 personer (vi anbefaler 2-4 personer)

Spilletid: ca. 2½ time (+intro 15 min)

Mulighed for at spille 2 hold mod hinanden (4-10 personer)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...