Hele tre Oscar-vindere på lærredet

SKAGEN: Skagen Bio’s Seniorbio indleder efterårssæsonen med et spansk drama, Alle ved Det.

Filmen vises tirsdag 10., onsdag 11. og torsdag 12. september kl. 10.30.

Filmen byder på hele tre Oscar-vindere, idet Oscar-vinderne Penelope Cruz og Javier Bardem spiller hovedrollerne i den iranske instruktør Asghar Farhadis intense drama, der udspiller sig i en idyllisk landsby lidt uden for Madrid.

Her samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest.

Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at fejre søsterens bryllup og medbringer sin teenagedatter og søn.

Under festen forsvinder Lauras datter på mystisk vis og det bliver starten på en febrilsk jagt for at finde hende samtidig med, at familiens største hemmelighed kommer frem i lyset.

Asghar Farhadi er Irans mest succesfulde filminstruktør.

Han slog stort igennem internationalt i 2011 med det kritikerroste drama Nader og Simin – en separation, som vandt over 75 priser, bl.a. en Oscar for Bedste udenlandske film.

Asghar Farhadi vandt i 2017 endnu en Oscar for filmen Sælgeren.

Billetsalget til filmen begynder på mandag, mandag 19. august, kl. 10, og billetter kan købes på nettet via biografens hjemmeside, www.skagenbio.dk, eller i biografens billetsalg i foyeren på Kappelborg.

Nyt i Seniorbio er, at der ikke længere kan reserveres billetter.

Da det er den første film med den nye ordning, hvor billetten skal købes med det samme, har SeniorBio valgt at holde ekstraordinært åbent i biografens billetsalg kl. 10 - 12 på mandag, så de, der ikke har computer og internet også har mulighed for at købe billet fra billetsalgets start.

Skagen Biblioteks personale har hidtil været behjælpelig med at bestille billetter, men når det drejer sig om køb, så skal man gøre det selv. Bibliotekarerne vejleder dog gerne i, hvordan man gør det.

Til biografbilletten hører som sædvanlig en let frokostanretning på Jakobs Cafe efter filmen, og af hensyn til dét, skal billetter være købt senest søndag 8. september kl. 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...