Efter nogle dage med regn og oversvømmelser dukkede solen frem og lagde Skagen i en flot skinnende vintersol både tirsdag og onsdag i uge 8.

Mange benyttede sig af vejrforandringen og godt klædt på fandt både turister og lokale, steder hvor solen varmede, og de kunne beundre Skagens mange steder.

På legepladsen ved Kappelborg, sad forældrene bænket op og nød solskinnet, mens deres børn legede med pladsens legeredskaber. Foran Iscafeen sad en norsk familie og drak kaffe med kage til og en is til barnet. De har sommerhus ved Bratten og nyder at komme til Skagen.

Ved Det grå Fyr var der besøg af elever fra Vrå Højskole. De brugte stedets store kikkert og studerede de mange skibe der lå i Aalbæk Bugt. En tur på Grenen i smuk solskin, var der også mange der benyttede sig af,

På havnen sad en familie fra Albertslund og nød havnens miljø med de karakteristik røde fiskerhuse i baggrunden.

Solnedgangspladsen i Gl. Skagen har også publikumstække og hvor solen kan nydes mens den er oppe. En familie fra Sjælland varmede sig i solen og et norsk ægtepar på ferie i Skagen i 3 dage, nød den flotte udsigt til Skagerrak, med flotte hvide bølger, der rullede ind mod land.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...