Vi kommer ikke til at rejse til udlandet i foråret - og så kunne Skagen jo sagtens være vores tilvalg herhjemme

KOMMUNEN: Sol og Strand Feriehusudlejning ønsker at sikre flere gæster i Skagen og omegn i de mørke vintermånder.

Det skal ske ved i højere grad at synliggøre de mange oplevelser, som et ophold i et sommerhus giver mulighed for.

Flere end 800.000 danskere tager normalt til udlandet på ferie i løbet af årets første tre måneder.

Rejserestriktionerne har farvet alle lande røde og det hindrer os i at rejse ud, og derfor overvejer vi naturligvis alle de alternative oplevelser i Danmark.

Udlejningsvirksomheden har i den forbindelse lanceret et tiltag, som skal synliggøre de mange gode oplevelser, der er forbundet med en sommerhusferie – også om vinteren.

- Vi har i den forbindelse brug hjælp fra erhvervsdrivende til at italesætte områdets oplevelser. Det er gratis for dem at deltage og helt konkret vil vi fortælle om de lokale oplevelser ved at inkludere information om oplevelsen under en sektion på vores hjemmeside, i velkomstbrevet til feriegæsterne, via en side i velkomstkuverterne samt på vores app til feriegæsterne, siger bureauchef på kontoret i Skagen, Brian Kristensen og tilføjer.

- Lige nu er vi naturligvis udfordret af en omfattende nedlukning men i takt med at vaccinen bredes ud, vil samfundet gradvist åbne igen, og til den tid higer vi efter oplevelser, vurderer Brian Kristensen, der opfordrer lokale erhvervsdrivende til at kontakte kontoret, hvis man ønsker at deltage i initiativet.

Mulighederne for oplevelser er mangfoldige - det kan eksempelvis være rideture i naturen, leje af cykler til mountainbiketure, yoga, fisketure, male- eller keramikkursus, en lokal byguide der viser rundt, madlavningskursus med lokale råvarer, besøg på det lokale bryggeri, restauranter, cafeer, butikker etc.

- Med dette initiativ kan vi være med til at skabe opmærksomhed omkring lokale oplevelser, inspirere gæsterne og dermed være med til at skabe trafik til lokalområdets erhvervsdrivende. Desuden er det medvirkende til, at man som gæst tager hjem med flere gode oplevelser og minder i bagagen, fastslår bureauchefen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...