Feriehusudlejningsbureauet har i alt en million kroner som man deler ud i de områder, Sol og Strand udlejer sommerhuse

SKAGEN: Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

Der er på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor Sol og Strand udlejer sommerhuse.

I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning ”Den Lokale Håndsrækning”, der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre lokalsamfundet mere attraktivt at bo og holde ferie i.

I den forbindelse blev der uddelt penge til Guldmajssøens Venner, SkagenBIO og Skagen Handelsstandsforening.

- Det har været en fornøjelse at opleve alle de positive reaktioner, der er kommet i kølvandet på uddeling af penge fra ”Den Lokale Håndsrækning”, siger bureauchef Jakob Risager Gravgaard og fortsætter.

- Jeg glæder mig derfor over, at jeg igen får mulighed for at honorere nogle af de mange engagerede mennesker, der findes i vores område, når jeg om kort tid skal uddele i alt 30.000 kroner, siger han.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Ansøgningsfrist er 2. februar, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der er tilknyttet kontoret i Skagen, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden: www.sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning.

Om Sol og Strand

I 1979 grundlagde ægteparret Margit og Kjeld Andersen virksomheden, som i dag er et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer.

I 2019 valgte ægteparret Margit og Kjeld Andersen at overdrage hovedparten af deres aktier til en fond, der skal støtte velgørende organisationer og lokale formål.

Virksomheden har hovedkontor i Hune ved Blokhus og har desuden lokalbureauer 21 steder i Danmark, da den lokale forankring anses for uhyre vigtig. Samlet varetager Sol og Strand udlejning af omkring 6.500 feriehuse.

Sol og Strand har 135 fastansatte og i højsæsonen omkring 1.000 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...