Overtager HC Fisk Skagen pr. 22. december

STRANDBY: Han er ud af en rigtig fiskerfamilie i Strandby og senest har han selv fisk sammen med sin storebror.

Nu er han gået i land og har købt sin egen fiskebil og fremover vil man kunne møde Kristian Snille Larsen og hans fiskebil rundt omkring i Vendsyssel.

Sådan tegnede virkeligheden for Kristian Snille Larsen i juni - og han var da også kortvarigt på de planlagte ture rundt i Vendsyssel.

Men fiskebilen er væk - handlen er gået tilbage, fordi opbygningen af selve fiskebutikken på bilens lad var lavet forkert.

Men selv om det dermed ikke lige gik, som Kristian Snille Larsen havde planlagt i forsommeren, så vil man igen kunne finde ham på hjul fra 1. februar 2019 og som selvstændig inden jul.

- Jeg har købt HC Fisk Skagen af Hans Chr. Christensen, som ejer firmaet, til overtagelse 22. december, siger Kristian Snille Larsen.

Han overtager alle HC Fisk holdepladser og alle Hans Chr. Christensen gode fif og opskrifter på delikatesser.

- Så både Hans Chr. Christensen og jeg ser frem til overdragelsen, siger Kristian Snille Larsen, der med sine 24 år har masser gå-på-mod til at føre firmaet videre, og holde fast i traditionen om at være kørende sælger med fisk.

I de kommende dage er Snille med HC rundt for at møde kunderne helt fra toppen af Danmark til holdepladserne i Hjallerup, Dronninglund og så sydligt som Vodskov.

- Det er en super måde at få sagt goddag til kunderne på inden jeg selv tager turen rundt fra 1. februar, siger Kristian Snille Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...