For at blive i vejrsproget – bandet tog publikum med storm og fulgte sidste års succes godt op.

Godt en time før koncerten, ved middagstid torsdag, stod publikum i kø for at komme ind i teltet. Da Slåbrock band gik på, var alle sidde pladser optaget og mange måtte stå op.

Manden bag Slåbrock, Kjeld Torbjørn og hans nye band, har fået stor succes rundt i landet. Selv på Sjælland har de fået øje på ham. Hans skæve humoristiske og satiriske sange går rent ind på publikum.

Godt et dusin sange fik vi fra bandet, krydret med små anekdoter om sangene og fra hans start med det gamle Slåbrock.

Han fortalte med glimt i øjet, da Slåbrock var på sit højeste i 70´erne, stod pigerne hvinende foran scenen og tilbad bandet – i dag står de med rollator.

Bandets repertoire indeholder foruden de ældre numre også en del nyt materiale. Vi fik den om Kilroy, Birgitte Bardot, To gears Disella og den med Nørhalne, som ligeså godt kunne ha´ foregået i Aalbæk, som Kjeld Torbjørn nævnte.

Bandet største succes gennem tiden, den med Banko, fik vi sidste år i en a cappella version. I år havde de tilsat den reggae-rytmer for derefter midt i nummeret, vende tilbage til countryrock-versionen.

Der var tekster med Traktortræk, ældre demense der bliver tvangsflyttet fra deres bopæl, ensomheden og hans første og eneste kærlighedssang ”Er min ring mon for stram til din finger”.

Da Keld og Slåbrockerne havde leveret 1 times god satirisk underholdning + 2 ekstra numre, fik de stående klapsalver fra hele teltet. Bandet havde skudt festivalen godt i gang og leveret varen. Musikerne bag Kjeld har en stor del i den succes bandet har fået. Slåbrock Band indtager Havnescenen igen lørdag, denne gang midt eftermiddag.

Næste band på scenen var Kejser Larsen band, som Kjeld også havde en kommentar til: - Så vil vi tage navneforandring til KongKurs.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...