Lillesøsteren til Copenhagen Jazz Festival, ”SummerJazz Festival” LIVE-streames denne sommer, så alle uanset corona og den fysiske afstand til hovedstaden har mulighed for at opleve nogle af de dygtigste kunstnere på den danske musikscene LIVE hjemme fra stuen. På Kappelborg og Iscaféen Skagen synes man dog, at koncerten kun bliver endnu bedre af lidt god mad og et LIVE-fællesskab, og inviterer derfor inden udenfor til streaming-koncert med Søren Sko og Benjamin Koppel, søndag d. 5. juli kl. 19 i Iscaféens rosenhave.

”Vi oplevede Sko og Koppels koncert On Cole til frokostjazz på Kappelborg i februar, og det var en fed koncert”, lyder det fra arrangørerne. ”De 2 kunstnere er hver for sig selv vildt dygtige, men sammen så forstår de virkelig at puste liv i crooneren Nat King Coles gamle klassikere. ””Sweet Lorraine”, ”Walking my Baby back Home”, ”Let there be Love”. Publikum kan glæde sig til alle de gode gamle i ny skøn fortolkning”, slutter Iscaféen og Kappelborg, som samtidig fortæller, at der grundet covid19 kun er 50 billetter i salg.

Ved ankomst serveres en let sommeranretning med Iscaféens berømte Skagensalat, Birgits hjemmelavede frikadeller, og Slagter Munchs grønne, lette kartoffelsalat. For de dessertlystne er der naturligvis mulighed for at tilkøbe dessert, is og kaffe. Her efter nydes live-streamingen i det fri.

Søren Sko og Benjamin Koppel bliver akkompagneret af den islandske pianist Eythor Gunnarsson, ankermand i det legendariske fusionsband Mezzoforte; den danske verdensbassist Jesper Bodilsen, kendt fra top-jazzsammenhænge som Ed Thigpen og Joe Lovano; og vores alle sammens Alex Riel, jazzens grand old man. Koncerten live-streames direkte fra Prøvehallen i Valby. Transmissonerne sker i samarbejde med B&O og bliver professionelt produceret med HD-kameraer, proff produktion af lyd og lys - alt sammen i bedste broadcast kvalitet.

Flere informationer om koncerten og de øvrige Summer Jazz Festival koncerter finder du på kappelborgskagen.dk, hvor billetsalget er begyndt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...