Peter Chr. Jensen siger farvel til chefstol og goddag til bestyrelsespost. Tom Boye overtager chefstolen

SKAGEN: Der var Skagensol over Gl. Skagen, da Ruths Hotel bød indenfor til Goddag og Farvel reception, for at markere direktør skift.

1. juni fik hotellet ny direktør i Tom Boye. Han kom fra en tilsvarende stilling som direktør på Montra Skaga i henholdsvis Hirtshals og Hanstholm.

Han afløste Peter Christian Bühlmann Jensen, der tiltrådte i 2010. På få år fik han vendt hotellets blodrøde tal til en solid økonomi. Han fortsætter pr. 1. oktober, som medlem i hotellets bestyrelse.

Rigtig mange mødte op i Dagmarsalen på Ruths Hotel for at være med til at byde velkommen til Tom Boye og tage afsked med Peter Chr. Jensen som direktør.

Bestyrelsesformand for Ruths Hotel Torben Ballegaard bød velkommen og gav i sin tale udtryk for at det faktisk er 2 x Goddag reception, idet Peter Chr. Jensen fortsætter i bestyrelsen.

- Henover sommeren har Tom og Peter kørt parløb. Det har været en fornøjelse for gæsterne og os at se hvor godt de 2 herrer spiller sammen. De kørte faktisk den bedste sæson hjem for hotellet – nogensinde.

- Til Tom vil jeg sige, vi er rigtig glade for at du vil sætte dig i spidsen for Ruths drift og tage den vigtigste opgave til dig, værtskabet. Du er aktiv og i øjenhøjde med alle gæsterne og alle os andre.

- Peter, vi er rigtig glade for at du har indvilget i at fortsætte i bestyrelsen. Vi var også glad for at du tog udfordringen op for 9 år siden og vendte vores tal fra rødt til en solid økonomi på ganske kort tid. Vi glæder os til at få dig ind i bestyrelsen med den store energi du ligger for dagen. Tak til jer begge, sluttede Torben Ballegaard.

Derefter holdt Peter Chr. Jensens ægtefælle Mona Jensen en flot tale. Ulla Mosich formand for Turisthus Nord, ønskede begge tillykke.

Hoteldirektør Tom Boye indledte sin tale med at rose Peter Chr. Jensen for den store opgave han fik udført med at vende hotellets økonomi på ganske få år.

- Magen til ungdommeligt energibundt, skal man lede længe efter. Du imponerer mig igen og igen. De mange medarbejdere på hotellet, værdsætter dig ekstremt højt.

- Peter, du er og bliver Ruths Hotels Mr. Facebook. I samarbejde med Jan Ludvigsen har I evnet at få Ruths Hotel på mange sociale medier og i pressen.

Om fremtiden på Ruths fortæller Tom Boye, at der ikke kommer de store ændringer i den daglige drift.

- Det er medarbejdernes og min opgave at vi fremadrettet fortsætter den rejse hotellet er på. Vi skal fortsætte med at levere kvalitet, et højt serviceniveau og hele tiden skal vi have Ruths DNA med.

- Jeg vil gå til opgaven med meget stor ydmyghed. Der er mange udfordringer i fremtiden og jeg glæder mig enormt meget. Der er også mange opgaver, der skal løses, men med det team af medarbejdere vi har, så burde næsten alt være muligt.

- Jeg vil slutte med at fortælle at vi inden længe går i gang med renovering af de 24 værelser i hovedbygningen, sluttede Tom Boy og takkede alle der var mødt op.

Taler og underholdning fortsatte til sidst på eftermiddagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...