KOMMUNEN: Så har vi taget hul på et nyt år og det er for mange af os en anledning til at gøre status og sætte nye mål for det kommende år.

Hvad enten du ønsker at spise sundere, arbejde mindre eller skære ned på kødforbruget, kan der være store fordele i at tænke i nye baner og skifte omgivelserne ud med nye, inspirerende rammer.

Ifølge en af landets førende feriehusudlejere, DanCenter, oplever man netop nu stigende interesse for et sommerhusophold i 2021, hvor mange danskere ønsker at starte på en frisk og få bugt med de dårlige vaner.

Der er der ifølge adm. direktør Kim Holmsted flere gode grunde til, som kan vise sig at få afgørende betydning for succesraten på danskernes nytårsforsætter.

Det er nemlig ikke kun den indre motivation, der er afgørende for, om du lykkes med årets nytårsforsæt.

Omgivelserne spiller også en rolle, og her kan det være en fordel at skifte rammerne ud med nye, som kan bidrage til at etablere de gode vaner.

- De fleste danskere har brugt utrolig meget tid i hjemmet i år, så mange trænger til at skifte omgivelserne ud med nye rammer.

- Sommerhusferie bliver samtidig betragtet som en tryg ferieform i disse ekstraordinære tider, og det kan i høj grad mærkes på interessen for næste år, fortæller Kim Holmsted og uddyber:

- Vi ser aktuelt ind i et 2021 med fulde huse, hvor særligt de danske bookinger er steget med over 20 procent sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Det er særligt sommerhuse tæt på vand og natur, der hitter blandt danskerne, mens de tyske turister traditionelt set foretrækker at holde ferie ved den jyske vestkyst.

Sunde vaner

Er du en af de tusindvis af danskere, der har planer om at lægge de usunde vaner på hylden ved årsskiftet?

Så kan det godt betale sig at vælge en ferieform, der indbyder til sportslige udfoldelser og sund madlavning.

- Sommerhusferie er populært hos danskere med en aktiv livsstil, da omgivelserne ofte lægger op til fysisk udfoldelse i form af for eksempel cykling eller vandring.

- Derudover er der rig mulighed for at slutte dagen af med et sundt måltid, da alle sommerhuse er installeret med fuldtudstyrede køkkener, siger Kim Holmsted.

Ro og fordybelse

Mange vælger desuden at benytte årsskiftet til at komme ned i gear og søge ro og fordybelse.

Her danner landets sommerhuse trygge og hjemlige rammer for familien, som giver overskud til at opleve nye steder i Danmark eller genbesøge børnenes favoritattraktioner væk fra hverdagens stress og jag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...