I Skagen Onsdag 6.maj skrev vi, at Skagen Tennisklub håbede på at gennemføre Skaw-Open i juli. Men nu er håbet brast-

klubben har nu holdt bestyrelsesmøde, hvor følgende er besluttet skriver formanden Johan Hessellund:

Vedrørende Aflysning af Skaw-Open 5.-10. juli 2020: Bestyrelsen besluttede at aflyse arrangementet, hvor der normalt er mere end 100 tennisspillere, der deltager. Det vil ikke være muligt at gennemføre turneringen på en forsvarlig og hyggelig måde med de restriktioner, der er pålagt pga. Covid-19. Mange af deltagerne og arrangørerne er seniorer / veteraner, der ikke vil føle sig tryg ved at være sammen med så mange mennesker. Det er som bekendt også meget usikkert, om myndighederne vil tillade at turneringen gennemføres med ca. 100 deltagere på dette tidspunkt i begyndelsen af sommerferien. Bestyrelsen og turneringsledelsen beklager dybt den ulykkelige situation, men vi vender stærkt tilbage med 40 års jubilæumsarrangement i Skaw-Open 11.-16. juli 2021.

Johan Hessellund har også en god nyhed til medlemmerne af tennisklubben,

- Bestyrelsen har nu besluttet, at medlemmerne kan gå ind i det lille rum for enden af klubhuset, hvor vi booker tider. De kan fra nu af booke helt som de plejer, siger Johan Hessellund til Skagen Onsdag.

Der er ligeledes sket en åbning af toilettet fra den 8. maj 2020.

- De fire flotte baner har været åbne et stykke tid og alle medlemmer og gæstespillere er velkomne. Klubhuset og badefaciliteterne skal beklageligvis være lukkede, jf. Covid-19 retningslinierne. Til gengæld kan toilettet bruges, hvor der er vand, toiletpapir, papirservietter (køkkenruller) og sprit, så I ikke længere behøver at lade vandet hjemmefra. Hjælp os med at holde toilettet rent, hold afstand og brug sprit., lyder det fra formanden for Skagen Tennisklub på vegne af resten af bestyrelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...