23 procent flere medlemmer end ved seneste generalforsamling

SKAGEN: Foreningen Skagens Venner, som er en forening for alle der holder af Skagen har netop holdt den ordinære generalforsamling.

Det skete i lørdags.

Selv om det var en ordinære generalforsamling, så blev dne på mange måder også ekstraordinær for den bød både på nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter i foreningen, samt ikke mindst en markant medlemsfremgang i det forløbne år. Foreningen har haft en markant fremgang på 23 procent og sammenligner man med tidligere år, har foreningen nu det største antal medlemmer siden 2014.

Fremgangen er sket på både privatmedlemmer og erhvervs-medlemmer, hvilket formand Karina Boldsen glæder sig over:

- Det er glædeligt at opleve fremgangen, og at langt flere vil støtte op om Skagen og byens udvikling gennem deres medlemskab.

- Det er en stor fornøjelse for os der bor ”udenbys”, at give noget tilbage til byen, som vi holder så meget af, siger formanden. Foreningen lægger op til en række nye spændende events gennem året, som både har interesse for private og erhvervslivet.

Årsagen til fremgangen ligger nemlig i ambitiøse mål.

Af aktiviteter i det forløbne år, skal også nævnes uddeling af flyers og visitkort i hele byen og foreningen har kunnet glæde sig over stor velvilje hos byens handlende og andre virksomheder i forbindelse med dette tiltag.

Af andre aktiviteter kan nævnes, Champagnesmagningen, virksomhedsbesøget hos krydstogtskibene, deltagelsen i Skagen Marathon samt søndagen med Marathonsang.

Formand Karina Boldsen, har sammen med den øvrige bestyrelse, slået nye toner an, for at foreningen også bliver en vigtig brik i udviklingen af Skagen i fremtiden. Blandt andet skrues der op for samarbejdet med erhvervsliv og erhvervsorganisationer, med henblik på særlige tiltag der kan gavne foreningens mål og ambitioner for Skagen.

Foreningen har desuden lavet en tilfredshedsundersøgelse hos medlemmerne, for netop at kunne gøre tingene bedre og imødekomme ønskerne fra medlemmerne i fremtiden.

Undersøgelsen viste at tilfredsheden var over middel og at topscorer rækkefølgen var Krydstogteventen, Champagnesmagningen, samt Kunst & Madarrangementet.

I aktiviteterne i det kommende år indgår besøget på Ruths Hotel 11. juli, med ophavsmanden til stedets store fremgang og succes, Peter Christian Jensen, som netop er fratrådt som administrerende direktør.

Ydermere er der hentet tunge indlægsholdere ind til to events, som helt sikkert vil trække deltagere til fra andre steder end Skagen.

9. september er det Natasha Friis Saxberg, som er en stærk kapacitet inden for digitalisering og hendes emne bliver her ”Digitalisering i erhvervslivet 2019”.

Senere på året, nærmere bestemt 17. oktober, har foreningen virkelig scoret en yderst eftertragtet indlægsholder, som normalt er yderst vanskelig at få fat på.

Det drejer sig om Preben Mejer, som er Danmarks måske skarpeste hjerne inden for robotter, teknologi og IT.

Under emnet ”Robotterne kommer” bliver der mulighed for at blive klogere og ikke mindst opleve hans blændende formidlingsevne, samt store passion for emnet.

På valg til bestyrelsen var næstformand, Michaël Svejgaard, som blev genvalgt.

Dernæst var der genopstilling af Jens Gram, Globesat Skagen, som også blev genvalgt.

Per Antoniussen har valgt at træde ud af bestyrelsen, men i stedet opstiller suppleant, Torben Allan Mikkelsen.

En opstilling som generalforsamlingen vedtog.

To nye suppleanter var desuden opstillet.

Det var Bjørn Kristensen, som er ejer af Loop Fitness, Skagen og Brian Brumee, der er afdelingsleder hos TDC Business. Begge blev valgt ind i bestyrelsen

Karina Boldsen fortsætter som formand for foreningen og bestyrelsen valgte til næstformandsposten, Allan Kastor Andersen, som er formand i Skagen Erhvervsforening og næstformand i Erhvervshus Nord.

Skagens Venner ønsker, på baggrund af medlemsønskerne, at skærpe aktiviteterne rettet mod erhvervslivet i bred forstand, samt at udbygge samarbejdet med de erhvervsorganisationer, der i forvejen er aktive i Skagen og Nordjylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...