Der findes kun én vej til toppen og her menes der Skagen og her arbejdes der energisk på at sikre vækst på alle parametre på toppen af Danmark.

Meget af energien skal findes i frivilligt arbejdende interesseorganisationer og foreninger.

Skagen - et særdeles attraktivt feriested og et aktivt erhvervsområde – hele året.

Det er vist ikke forbigået nogens opmærksomhed, at Skagen er et populært og nærmest eksotisk sted i det danske ferieland, men interessen strækker sig også ud over industriferien og den, for Københavnere, så eksklusive og foretrukne uge 29. Mange danskere fra forskellige dele af landet, har ”sommerbolig” i Skagen og besøger ofte byen – også uden for sommersæsonen.

Hjerte på rette sted

En by og et område der er elsket af så mange, har naturligvis en række særlige entusiaster, både blandt de lokale fastboende skawboer og dem som i større eller mindre grad besøger Skagen gennem året. Foreningen Skagens Venner er en forening med varmt bankende hjerte for Skagen. Foreningen Skagens Venner - har oplevet stor medlemstilgang de seneste to år, mest grundet stor synlig aktivitet og en målrettet indsats i byen og på sociale medier. Foreningen er for alle som holder af Skagen og som vil medvirke til at fremme kunst, kultur, turisme og erhverv i Skagensområdet.

Sponsorer events

Mange af de ting og begivenheder, som man kender i Skagen, støttes økonomisk af foreningen. Skagen Marathon, Skagens Museum og Skagen Festival, for blot at nævne nogle af de lidt større ting. Foreningen donerer rent faktisk 4 – 5 sponsorater hvert år til Skagen. Det er foreningens mission at bygge bro mellem gæsterne udefra og de lokale, blandt andet ved at arrangere en række events året igennem – fra foredrag og sociale begivenheder, med bred interesse, til erhvervsrelaterede arrangementer, med relevans for områdets erhvervsliv.

Aktiv bestyrelse

Foreningen drives fremad, af en aktiv bestyrelse, bestående af både fastboende Skawboer, folk med sekundær bolig i Skagen, samt erhvervsmennesker med relation til Skagen – alt sammen med Karina

Boldsen i spidsen som fungerende og særdeles aktiv formand.

2020 er et år hvor foreningen også er blevet ramt af coronaen, hvilket har betydet aflysning af flere arrangementer, men der arbejdes stærkt på, dels at gennemføre så meget som der er muligt, af dette års aktiviteter, samt at lave et superstærkt aktivitetsprogram for 2021.

Medlemmerne deles op i private medlemmer og i erhvervsmedlemmer og har i dag 184 private medlemmer og 60 erhvervsmedlemmer. Der har gennem de seneste to år været en stigning i privat- og erhvervsmedlemmer – en fremgang på 30% og foreningen håber på at denne vækstkurve vil fortsætte.

Bestyrelsesformand, Karina Boldsen fortæller at foreningens seneste tiltag på erhvervssiden, giver mulighed for at erhvervsvirksomheder/butikker m.m. kan købe sig til ekstra eksponering på foreningens

webside, www.skagensvenner.dk.

”Vi ønsker at give vore erhvervsmedlemmer en ekstra mulighed for at sende deres budskab ud til medlemmerne af foreningen, samt alle dem som besøger websiden og vore sociale medier.” siger Karina Boldsen. Foreningen har ligeledes skruet op for samarbejdet med andre erhvervsrelaterede organisationer i Skagen, som f.eks. Erhvervshus Nord, gennem Skagen Erhvervsforening.

”Foreningen ønsker også gerne et større samarbejde mellem så mange af de andre interesseorganisationer i Skagen, da jo helt givet vil være til fælles bedste og gavn for den by vi alle holder så meget af”, siger bestyrelsesformand, Karina Boldsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...