I år møder vi den som adventskalender med start på søndag

KOMMUNEN: Alle kan huske da Skagen for år tilbage havde en levende julekalender, hvor små søde engle, hver dag i december åbnede en låge hos en forretning.

Den levende julekalender var udviklet af eventmager Anne Madirazza og var en stor succes, som gav genlyd i både indland og udland, og genopstår nu som adventskalender.

Anne Madirazza har fået rigtig mange forespørgsler, om hvornår englene kommer igen og nu har hun lavet en aftale med butikkerne Bennedikte Utzon og Vilde Vaser der har til huse i Det gamle Bibliotek på Sct. Laurentiivej, at de laver en levende julekalender hver søndag i advent kl. 12., og håber rigtig mange kigger forbi og kommer i julestemning.

Den første søndag i advent, 29. november er der fokus på forretningen Bennedikte Utzon, som er helt vild ”amerikansk” pyntet op til jul.

Hele forretningen emmer af jul og der er ikke sparet på noget.

I Vilde Vaser er de ved at klargøre en helt eventyrlig juleudstilling, så de efterfølgende søndage er begge forretninger med.

I begge forretninger er der taget alle forholdsregler, for at overholde statens Coronaregler, og arrangementet med englene kommer til at foregå udendørs.

Det første arrangement følger reglerne for større udendørs arrangementer med forsamlinger op til 500, så der bliver sat stole op, med en meters mellemrum, på fortovet og ved den lille skov ved banegården.

Julen gemmer på mange hemmeligheder og overraskelser og dem er der mange af på søndag.

Kommer det mon til at sne, kommer englene og hvordan.

Kom selv og se, søndag 29. november kl. 12.00 på Det gamle bibliotek på Sct. Laurentiivej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...