SKAGEN: Skagen Håndboldklub har været til Nøvling Cup.

I weekenden 5. - 7. april drog Skagen Håndboldklub for første gang i mange år til Cup.

Tre ungdomshold, U10 drenge, U12 drenge og U14 piger - i alt 31 spillere og 9 ledere var fredag den 5. april klar til afgang fra Skagen Kultur- og Fritidscenter. U10 drenge: U10 drenge skulle lørdag morgen tidligt afsted til første kamp, hvor Skovsgaard/Brovst KFUM ventede. SHK løb med sejren 10-9 efter en spændende kamp.

I anden kamp ventede Odense Håndboldklub af 1977, men de var for stor en mundfuld for vores dygtige hold, hvorfor et nederlag på 15-4 var en realitet.

Sidste kamp i indledende runde bød på et opgør mod Svenstrup/Godthåb IF, som også løb med sejren 15-7. Holdet var dermed klar til B-slutspil. Efter morgenmaden drog holdet søndag til kvartfinale mod Nørresundby HK - og her var det SHK, der trak det længste strå og vandt 6-5 efter en tæt affære.

Holdet var dermed videre til semifinale mod et tændt FFI, der gik videre til finalen med en sejr på 15-4 over vores hold.

Karl Kristiansen siger:

- Dejligt at være sammen med venner og godt fællesskab. U12 drenge: Vores U12 drenge var som eneste hold i kamp fredag aften. Vores drenge vandt over Løgstør HK med 10-3, hvor vi dominerede kampen fra start til slut med super godt forsvars- og målmandsspil.

Lørdag ventede en stor mundfuld i første kamp mod eliten fra Nøvling IF, som kørte os over 20-5. Sidste kamp i gruppespillet var mod SIF Assentoft, hvor deres målmand gjorde det svært for vores skytter, og vi dermed måtte se os besejret 9-7.

En 3. plads i indledende runde, betød at vores gutter var klar til B-slutspil. Her skulle vi i kvartfinalen op imod ØHK Hedensted, hvor vi efter en fantastisk indsats kunne trække os sejrrigt ud af opgøret med 7-4. Semifinalen blev et vanvittigt drama, hvor vi desværre taber med en enkelt 6-7.

Bemærkelsesværdigt er det, at vores fantastiske forsvar og to super gode målmænd, betød at vi ud af 16 hold kun havde to hold, der havde lukket mindre mål ind end os.

Simon og Viktor Borup Kristiansen udtaler:

- Det har været en god tur med super sammenhold. Vi har lært rigtig meget, og der er blevet snakket på tværs af holdene. Aftenerne var rigtig hyggelige på skolen.

Albert Kristiansen og August Kristensen fortæller:

- Vi blev bedre til håndbold. Der var damer og søde piger. U14 piger: Vores nye U14 pigehold var havnet i en rigtig dynamitpulje, hvor alle hold spillede i eliten, hvilket betød tre nederlag i indledende runde. Det til trods mødte pigerne op til kvartfinale søndag med godt humør, selvom det heller ikke her blev til en sejr. Pigerne fortjener den største ros for deres indsats og fantastiske sammenhold gennem hele turneringen. Turen har været en kæmpe succes, hvor det sociale aspekt har været i højsædet. Vi glæder os alle til næste tur.

På deltagernes og ledernes vegne Poul Rødseth

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...