I starten af april skulle Skagen for tredje gang have skudt foråret i gang med Skagen Forårsfestival. I dagene 3. og 4. april ville byen være blevet fyldt med forårstoner på restauranter, hoteller, museum og kulturhus.

2 dage med musik i fokus, madoplevelser og for mange med overnatning, hvor der også var afsat tid til at indsnuse Skagen klædt i forårstøjet. 9 live koncerter på 6 spillesteder og adskillige spisesteder som aktører, var der udsigt til at Skagen ville summe af forårsliv i april.

Men det har en virus sat stopper for. Derfor har arrangørerne taget konsekvensen og aflyst festivalen.

Til Skagen Onsdag fortæller Maria Groes Eldh fra Turisthus Nord, at festivalen som sådan ikke bliver aflyst, den bliver udskudt til efteråret. Arrangementet bliver derfor omdøbt til Skagen Efterårsfestival og vil blive holdt den tredje weekend i oktober, skolernes efterårsferie.

Flytningen af festivalen, skulle dog ikke få indflydelse på næste års Forårsfestival, som gerne skulle vende tilbage i de vante rammer.

De involverede partner vil nu gå i tænkeboks, og sætte et nyt program. Gitte Nordmann fra Skagen Hotel, fortæller at den planlagte koncert med Anne Dorthe Michelsen forsøges at blive flyttet til Efterårsfestivalen.

Turisthus Nord fortæller at det nye program vil blive opdateret hurtigst muligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...