SKAGEN: Skærtorsdag den 18. april åbner Skagen Fodboldgolf sæsonen 2019 og derfor har de sendt denne hilsen:

Foråret er kommet, græsset er begyndt at vokse igen og både lærken og ulven kan nu observeres i området ved Skagen Fodboldgolf på Nedre Mosevej 108.

Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen til vores 4. sæson, som begynder Skærtorsdag.

Banen er i år bedre end i 2018, hvor foråret og det lune vejr kom sent i gang.

Vi har pumpet frisk luft i alle vores fodbolde, og alt er klar til åbningen, udtaler Leif og Lotte Iversen.

Vi har de foregående år haft mange familiefester, polterabend, firmaudflugter og lejrskoler, som har besøgt banen og brugt et par timer med hygge, aktiviteter og interne konkurrence.

Mange har i forbindelse med fodboldgolf benyttet vores øvrige faciliteter og hygget sig nogle timer med medbragt mad og drikke.

Banerekorden blev i 2018 forbedret, og den er nu på 70 spark, som var en lille forbedring fra 2017, hvor den var på 72 spark. Men mon ikke banerekorden bliver forbedret igen i år, efterhånden som der er flere, der bliver fortrolig med banen, og måden den skal spilles på, udtaler greenkeeperen.

Banerekorden for børn under 14 år blev i 2018 på 78 spark, hvilket er utroligt flot og sejt spillet.

Vi håber, at Skagen Fodboldgolf også i år vil blive et sted, hvor man vil afholde familiefester, blå-mandag, skoleafslutning, firmafester, polterabend og mange andre former for sammenkomster.

Vores overdækkede terrasse med borde og bænke står i hvert fald klar til at byde alle velkommen her på Nedre Mosevej 108, slutter Leif og Lotte Iversen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...