Sommeren får ikke den skønne musikalske start, som den plejer at få i Skagen

VENDSYSSEL: Sommeren plejer at byde på en række koncerter både under åben himmel eller som i Skagen i telte og i idrætshallen.

Sådan bliver det ikke i år.

- Det er med stor beklagelse, at vi sammen med resten af Danmark har modtaget statsministerens melding om, at alle sommerens festivaler, markeder og andre store begivenheder er aflyst.

- Det er vi i Skagen Festivals ledelse dybt kede af.

- Vi er kede af det for alle vores gæster, byens gæster, vores kunstnere, alle vores frivillige, sponsorer og leverandørers skyld.

- Vi havde virkelig set frem til en fantastisk jubilæumsfestival, siger formand Lis Jensen.

Det er kun få dage siden at Skagen festival og brancheforening Danske Live, der repræsenterer danske spillesteder og festivaler var blevet enige om at se tiden an.

Og med den 50. udgave af festivalen var håbet da også ekstra lysegrønt.

Men 2. juli bliver altså uden festivalstart på toppen af Danmark i år.

- Her og nu er det vigtigste budskab, at vi står sammen med resten af Danmark ved at holde afstand.

- Det næste væsentlige spørgsmål er, om der bliver Skagen Festival i 2021? Det kan vi svare sikkert på - det er festivalledelsens hensigt at afholde en jubilæumsfestival i 2021, siger Lis Jensen.

Derudover er der rigtig mange andre spørgsmål, som presser sig på.

Hvad med billetten? Hvornår afholdes festivalen i 2021? Hvad sker der med festivalens kunstnere - og mange andre praktiske spørgsmål.

- Vi beder om forståelse for, at vi lige skal lande nyheden og vi lover at vende tilbage med nyt så hurtigt som muligt. Vi afventer også en fælles udmelding fra vores brancheorganisation Dansk Live, understreger Lis Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...