SKAGEN: Skagen Festival nærmer sig med hastige skridt, og lørdag 1. juni åbner festivalens billetkontor.

Det har været muligt at købe billet online siden december og formand Lis Jensen fortæller, at interessen har været over al forventning og det gælder til alle koncerter.

- Andre år har vi hurtigt kunne spotte, hvilke kunstnere der var rift om, men i år følges salget på de forskellige scener meget pænt ad. Selvfølgelig er der rigtigt mange, som har købt billet til fredag aften med Catherine McGrath og Jacob Dinesen og det er længe siden stolepladserne røg. Heldigvis er der stort dansegulv i hallen, hvor der stadig er ledige pladser, fortæller Lis og glæder sig over, at publikum har taget så godt imod alle de mange danske kunstnere og bands, der er på programmet.

Dorthe Kold fra festivalens musikudvalg fortæller, at Skagen Festival får stor anerkendelse fra den danske folkemusikscene.

- Det er vi jo i sagens natur meget stolte af. Samtidig er vi meget bevidste om det ansvar, der følger med, så i år har vi ekstra meget fokus på dygtige danske sangskrivere og musikere. Hele 38 kunstnere og bands fra den danske musikscene er blandt de 53 navne på plakaten, som vi glæder os til at dele med vores festivalgæster”. I Skagen Kultur- og Fritidscenter er lørdag aftens ”Dansk Sangskriveraften” blevet en publikumssucces, og her er Poul Krebs på som aftenens flotte finale. Han lægger ud solo på scenen og som koncerten skrider frem får han følgeskab af sit band. Aftenkoncerterne på Havnescenen byder bl.a. på Tørfisk, Hjalmer, Søren Huss og Mads Toghøj & Rødderne - og så er det lykkedes festivalen at få Sømændene til Skagen Festival!

Billetkontoret finder du i Kulturhus Kappelborg ved siden af Musikskolen. Indgang fra Skolevej (v. skaterrampen) eller fra gården. Åbent alle lørdage i juni fra kl. 10-13 samt hele festivalugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...