NYT MÅL: Foreningen har oplevet et medlemsfald fra 500 til under 400 og det vil man nu lave om på

SKAGEN: - Når vi skal ud og søge midler er det af stor betydning, at vi kan fremhæve at Skagen Bio har stor lokal opbakning. Det har vi, men vi skal bruge det kommende år op aktivt at rekruttere nye medlemmer for vi har oplevet, at medlemstallet er faldet fra 500 til under 400 i dag, siger formanden for Skagen Bio Kirsten Leth efter foreningens generalforsamling.

Det er vigtigt at fået formidlet, at Skagen Bio er drevet af frivillige kræfter, og at det betyder meget for deres entusiasme, at skagboerne betaler 100 kroner og dermed melder sig ind i foreningen.

- Vi har en udfordring med at få etableret et nyt medlemssystem, som kører mere automatisk og nemt for medlemmerne og vores bestyrelse. Det vi har i dag fungerer ikke optimalt, mener Kirsten Leth.

Når det om medlemstallet er sagt, så var der på generalforsamlingen så stor tilfredshed med bestyrelsens indsats, at formandens beretning blev godkendt med ikke bare akklamation men med stående bifald.

- 2018 var et møgforår men året endte enormt positivt. For det første er vi i bestyrelsen og medlemmerne enormt glade for salens nye stole, som vi fik i slutningen af 2018. Vi kom som forening også ud med overskud på 60.000 kroner, som vi kan investere i biografen, siger Kirsten Leth.

Skagen Bio solgte i 2018 9500 billetter fordelt på 325 forestillinger. 260 almindelige forestillinger og 65 særlige bestilte og lukkede forestillinger.

- Så vi kan faktisk konstatere, at der er aktiviteter i salen næsten hver eneste dag, siger Kirsten Leth.

Hun kan også glæde sig over, at der er folk i byen, som har lyst til at være med i bestyrelsen. Nyvalgte blev Michaela Rasmussen og Henning Dochweiler.

Mandagen efter generalforsamlingen havde Kirsten Leth bedt Mogens Eeg om at komme ned i biografsalen, da han ikke kunne deltage i selve generalforsamlingen.

- Mogens Eeg blev udnævnt som æresmedlem, og det blev han meget rørt over. Mogens Eeg har gennem sit virke i ENV-fonden været med til at kæmpe for Skagen Bio og har sikret os et anseligt beløb blandt andet til vores stole. Som tak har vi nu givet ham livslangt medlemskab af Skagen Bio, fortæller Kirsten Leth.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...