Der er Spiderman og dansk komedie på lærredet 3. februar

SKAGEN: Skagen Bio har søndag, 3. februar, premiere på to vidt forskellige fim.

Klokken 13.30 er det på en anmelderrost animationsfilm, Spider-Man: Into the Spider-Verse. Filmen vises i en version med dansk tale.

Filmen tager sit udgangspunkt i tegneseriekarakterer skabt af forfatteren Brian Michael Bendis og tegneren Sara Pichelli i 2011 og fokuserer på Brooklyn-teenageren, Miles Morales, der til at begynde med bare forsøger at finde sin plads i hierarkiet på en ny privatskole i Manhattan.

Miles’ far er en meget regelret politibetjent og hans mor er en dedikeret sygeplejerske. De er kærlige forældre og stolte af Miles’ karakterer, så de vil gøre alt for at sikre hans succes i den nye specialskole for begavede børn.

Men det er lettere sagt end gjort for Miles at blive integreret i den nye skole; specielt når han hellere vil være sammen med sine gamle venner fra nabolaget eller besøge sin onkel Aaron, der støtter hans talent som graffiti kunstner.

Til trods for, at Miles forguder Aaron, er hans charmerende onkel en kompleks karakter, der tidligere har været på kant med loven. Og Miles’ liv tager endnu en kompliceret drejning, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop og pludselig udvikler superkræfter, som gifthug, camouflage-kunnen, klisterkast, superhørelse, edderkoppesensitivitet og et par til.

Samtidig har storbyens forbrydergeni, Kingpin, udviklet en ultra-hemmelig atomdrevet superpartikelaccelerator, der åbner en portal til flere paralleluniverser og tiltrækker forskellige versioner af Spider-Man, herunder en ældre Peter Parker, Spider Gwen, Spider Noir, Spider Ham og anime-karakteren Peni Parker til Miles’ i forvejen komplicerede verden.

Dansk komedie

Klokken 16.00 gælder det en ny dansk komedie der har Hella Joof som instruktør – Happy Ending.

Helle (Birthe Neumann) glæder sig som et lille barn til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter (Kurt Ravn), endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen.

Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme.

Men kan man starte forfra efter 49 års ægteskab? Og kan man i det hele taget undvære hinanden?

Filmen er en fortælling om at det aldrig er for sent at få en ordentlig flyvetur eller at begynde at ryge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...