Firmabadminton i Skagen Sportscenter 16. marts åbner for tværkollegiale hold

SKAGEN: Lørdag 16, marts er der firmabadminton i Skagen Sportscenter, og hvis du går og har lyst til at spille, men mangler en makker, så åbner turneringsledelsen op for at to fra hver sin arbejdsplads kan danne et hold.

- Vi har fået henvendelse om denne mulighed, og da vi gerne vil have så mange til at deltage som muligt, laver vi nu dette tilbud. Det kan jo også være, at en arbejdsplads har hold, men mangler en ekstra spiller, så find sammen med interesserede fra andre firmaer, siger Jan Jensen, der er en af arrangørerne.

Han forklarer, at der tilmeldes i hold af to personer med nogenlunde lige niveau.

Hvert hold tilmeldes en af følgende rækker: Øvet (A-rækken) – Let Øvet (B-Rækken) eller Nybegynder (C-Rækken) Der kan stilles op i følgende kategorier: Dame-, Herre- eller Mix Double. Samme firma må meget gerne deltage med flere hold, i samme række og kategori.

Alle deltagere skal være på lønningslisten i det firma, han eller hun stiller op for, men man kan altså lave et hold med fra to firmaer

Turneringen starter kl. 12.30.

- Men kan man pga. arbejde/lukketid ikke være der til tiden, skal turneringsledelse have besked i god tid, i forhold til planlægning af kamprækkefølge, hedder det i invitationen.

- Vi regner med at dagen slutter med præmieoverrækkelse i Sports Kantinen ca. kl. 19.00, lyder det fra turneringsledelsen bestående af Gitte Juhl, Jacob Høyer Filt Juhl og Jan Jensen

Der er 1. og 2. præmier i alle rækker, samt diverse ”spurt” præmier.

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at placerer et hold i en anden række end den tilmeldte, i forhold til turneringsplanen.

Mailen om at være med sendes til Jacob Høyer Filt Juhl – jacobhoyerjuhl@gmail.com – Hvorefter der sendes en bekræftelse for bindende tilmelding.

Tilmelding kan også indleveres til Annette i Sports Kantinen.

Sidste tilmelding – Mandag 11. marts kl. 12.00.

Sportskantinen er åben hele dagen. Her kan købes mad/drikke, kaffe/kage mm.

Det er muligt at købe bolde i Sports Kantinen til særpris på dagen, i samarbejde med klubbens boldsponsor – VICTOR.

- Vi ser frem til en god dag i hallen med masser af gode kampe, siger turneringsledelsen Gitte Juhl, Jacob Høyer Filt Juhl og Jan Jensen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...