Kappelborg byder til julefest med Sigurd og bjørnen Bjørn

SKAGEN: Sigurd Barrets julekoncerter har i flere år været et tilløbsstykke overalt i landet, og lørdag 7. december kl. 11 kan han for første gang opleves på Kappelborg.

På Kappelborg er Sigurd Barret i godt selskab med hans ven bjørnen Bjørn.

- Vi har i samarbejde med Skagens Bamsemuseum og foreningen Kappelborgs Venner efterhånden skabt en tradition for at også de mindste skal have mulighed for deres eget juleshow. I en årrække har vi haft besøg af Cirkus Krone, og deres populære Julecirkus, og sidste år Julenørderne Anders & Katrine fra Ramasjang, og i år er turen så altså kommet til Sigurd Barret, som aldrig har optrådt på Kappelborg før, så det glæder vi os meget til, lyder det fra kulturhuset, som til juleshowet har allieret sig med Musikskolens børnekor i Skagen.

Sigurd og bjørnen Bjørn får kyndig jule-back-up af børnekoret fra Musikskolen, så vi alle – store som små – får sunget julen ind med maner.

Repertoiret denne formiddag er en skøn blanding af julens sange og salmer, godt krydret med Sigurds egne kendte sange fra TV.

Foruden masser af fællessang og godt selskab i børnehøjde kan børn i alle aldre glæde sig til nissedrillerier, historier, popcorn, hygge og fri entré på Skagen Bamsemuseum hele dagen.

- Vi håber, at mange voksne – forældre, bedsteforældre, onkler og tanter – vil tage børnene i hånden, så vi sammen kan synge julen ind og samtidig ønske hinanden en glædelig jul, lyder det fra kulturhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...