Deltagerne i Rubjerg Knude Løbet passerer fyret, inden det flyttes fra den gamle plads

RUBJERG: Rubjerg Knude Løbet holdes i år for 9. gang – søndag den 18. august – eller 3. søndag i august

- Det bliver i år sidste gang vi skal løbe omkring fyret på sin gamle plads, lyder på løbegruppens vegne fra Hans Henrik Toft Sørensen, Hundelev.

- Flytningen af fyret starter jo umiddelbart onsdag inden vores løb om søndagen. Vi håber selvfølgelig, at det lykkedes for de kære projektmagere at flytte fyret, så vi også har noget at løbe omkring igen til næste år.

- Men skal du opleve fyret på sin nuværende plads er det i år sidste chance.

Stafetten

MED24 stafetten bliver i år et rigtigt stafetløb, hvor alle løbere bliver sendt ud på den samme rute – fra målområdet er det de første par kilometer i natur/på kirkesti m.v. de næste ca. 2 km bliver på asfalt og den sidste kilometer inde i skov/på sti. Man skal i år løbe med en rigtig ”depeche” akkurat som til for eksempel DHL-stafetten.

Man skal være fire deltagere pr. hold og kan melde sig til via vores hjemmeside www.rubjergknudeloebet.dk. Der kommer en mellemtid på hver løber fra holdet.

Blandt alle hold som forhåndstilmelder sig løbet vil der blandt disse blive trukket lod om et gavekort til Møllehusets Cafe i Vennebjerg til en værdi af 300 kroner.

Til de første 25 hold som tilmelder sig stafetten vil der til alle deltagerne blive udleveret en goodiebag fra MED24, som er hovedsponsor.

- Lav et hold og udfordre naboen, familien nogle arbejdskollegaer eller kammerater, lyder opfordringen fra arrangørerne.

- Kun fantasien sætter grænser – hvem løber med håneretten.

Ny 10 km rute

Ti kilometer-løbet bliver i år på en ny rute

- Man løber med på de sidste 10 kilometer af 14 km ruten og følges med dem hjemad. Så en bus vil køre alle deltagerne på denne rute ud i naturen, oplyser løbsarrangørerne.

- Det betyder således også, at alle der løber, 10, 14, halvmaraton eller maraton alle kommer gennem ”sandkassen” – så kan det da ikke blive ”sjovere”, tilføjer løbeklubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...