Ekstra forevisning for at imødekommen interessen

SKAGEN: SeniorBio er en stor succes for Skagen Bio. I alle årene har der været stort set udsolgt til hver eneste film, og derfor udvider Seniorbio i 2020 så alle filmene vises fire gang mod hidtil kun tre.

SeniorBio-filmene bliver hver gang vist mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, og som altid hører der en let frokostanretning på Jakobs Café med i billetprisen.

I efteråret i år blev der vist tre film, og de blev set f henholdsvis 179, 178 og 177 biografgængere.

Der er tradition for, at der er rift om billetterne, så ved at udvide med en fjerde forevisning håber biografen, at der vil være endnu flere, der benytter sig af det gode tilbud i SeniorBio.

Billetterne til filmene kan købes via biografen hjemmeside og i åbningstiden i biografens billetsalg cirka tre uger før filmene vises, og de skal være købt senest søndagen før filmen vises.

Det er ikke længere muligt blot at reserve billetter.

Den første film i 2020 vises fra 6. januar. Det er den norske film Ud og stjæle Heste.

I februar gælder det en fim, hvor handlingen foregår i Makedonien – Honningland, og i marts gælder det først den amerikanske Mit ustyrlige Hjerte.

Men der vises endnu en SeniorBio film i marts, idet den film, der hører til april, allerede vises første gang mandag 30. marts.

Det er den spanske film Petra.

Der er en kort omtale af filmene i en lille folder, der kan hentes i biografens billetsalg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...