Medlemsopbakning giver gennemslagskraft, understreger Frederikshavn Erhvervsråd

KOMMUNEN: Under forårets landsdækkende corona-nedlukning og her i den netop overståede nedlukning i de syv nordjyske kommuner har Frederikshavn Erhvervsråd via Erhvervshus Nord gjort en særlig indsats for at tale erhvervets sag i medierne såvel som direkte over for regering og myndigheder. Og der er blevet lyttet.

- Det bliver taget seriøst, når en organisation med 570 medlemsvirksomheder i ryggen udtaler sig i medierne. Vi har oplevet stor interesse, også fra landsdækkende medier.

- Desuden er vi blevet inviteret til at deltage i en følgegruppe, som erhvervsminister Simon Kollerup har nedsat, med direkte taletid til ministeren til at fortælle om, hvordan restriktionerne påvirker vores virksomheder på kort og langt sigt, lyder det fra erhvervsrådets formandskab, der består af Karl Erik Slynge, Frederikshavn Erhvervsforening, Allan Kastor Andersen, Skagen Erhvervsforening og Kim Müller, Sæby Erhvervsforening.

Formændene opfordrer på den baggrund alle områdets virksomheder til at bakke op om fællesskabet ved at være medlem i en af de tre erhvervsforeninger.

- Jo flere medlemsvirksomheder, desto større vægt har vores ord. ’

- Det gælder om at styrke fællesskabet – ikke kun her i corona-tiden, men også for fremtiden.

- Der vil komme andre udfordringer for erhvervslivet, og så er det fællesskabets størrelse, der afgør, hvor meget der bliver lyttet til os. Vi kan ikke først skabe fællesskabet, når behovet opstår – det er vigtigt at melde sig ind nu, så vi har styrken, når der bliver brug for den, fastslår formændene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...