Efter en mageløs sommer må vi til at se det i øjnene: dagene bliver kortere, temperaturen falder og mørket sænker sig. Det er tid for indendørs sysler og for at dykke ned i Skagens fantastiske historie.

Det betyder også sæsonstart i den 400 mand stærke Skagen Lokalhistoriske Forening.

Formanden for foreningen, Søren Raaberg Møller, vil tirsdag den 18. september kl. 19, rømme sig, byde velkommen og fortælle om efterårets program. Han vil som sædvanlig være ekstremt veloplagt, men han har også hele sommeren været på landet - han bor som bekendt på den fædrene gård i Vesterby.

Museumsformidler Henrik Houmøller fra Kystmuseet vil ligeledes være på slap line og bidrage til underholdningen. Det hele kulminerer, når Det Kaffehistoriske Laboratorium endnu en gang overgår sig selv for at servere varme drikke, æbleskiver samt det, som alle har ventet på i et år: Arrestforvarer Christensens hjemmerørte, prisbelønnede brombærsyltetøj.

Sæsonstarten finder sted på Kystmuseet i Skagen og er forbeholdt medlemmer af foreningen. Indmeldelse kan dog ske på selve aftenen eller til enhver tid i Tinghuset.

Der er i øvrigt gratis adgang til sæsonstarten.

Vel mødt til alle med lokalhistorisk interesse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...