1200 feststemte koncertgæster havde fundet deres bedste sommerhumør frem og var mødt op til et brag af en musikfest på torvet ved Kappelborg.

Som eneste genganger åbnede Hardinger Band dette års Sommerrock i Skagen. Det blev en tur ned ad memory lane, da Michael Hardinger i front gav den gas med alle de største ShuBiDua hits som Hvalen Hvalborg, SexChikane, Stærk Tobak og alle de andre, der fik Torvet til at gynge.

Rugsted & Kreutzfeldt kom forbi et veloplagt publikum, og kunne fejre deres 40 års jubilæum med et miks af gamle kendinge og nye numre - alle med den velkendte ”Rugsted & Kreutzfeldt” sound og tekster som publikum kunne synge med på.

Da publikum var varmet godt op af både musik og bagende sol, var det et af nutidens største publikumsmagneter ”Folkeklubben”, som gik på scenen. Folkeklubben med Kjartan Arngrim i front, og med bassist Ida Duelund der med sin karismatiske performance, gjorde det til en koncert med nerve og intensitet, der fik publikum helt op i gear.

Skagen Sommerrock er arrangeret af Musikforeningen Knuth i samarbejde med Kulturhus Kappelborg hvor mere end 30 frivillige, styret af Trine Champney ydede en stor indsats både før, under og efter koncerten.

Medarrangør Flemming Knuth Hansen havde store forventninger inden koncerten, de var alle blevet indfriet da Michael Learns to Rock lukkede festen kl. 22. efter et genhør med bandets største hits fra en 30 år lang karriere, og de bedste sange fra deres 2018-albummet STILL. Det blev en smuk og følsom afslutning, hvor publikum sang og svajede med på sange som ”The Actor” og ”Sleeping Child”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...