20 millioner mener Freja Ejendomme at Bunken Strand Camping skal koste

SKAGEN: Freja Ejendomme, statens ejendomsselskab, har netop sat Bunken Strand Camping i Nordjylland til salg.

Campingpladsen er prissat til 20 millioner og for de penge får man i følge statens ejendomsselskab en campingplads, der ligger i smuk natur, omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Bunken Strand Camping råder over 700 pladser og 9 hytter.

Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception.

- Vi glæder os meget til at få denne perle på markedet. Omgivelserne og placeringen bliver nærmest ikke bedre, og så er der tale om en meget attraktiv og flot campingplads med mange gode faciliteter og masser af aktiviteter til gæsterne, ikke mindst børnene, siger Per Kondrup, der er salgschef i Freja Ejendomme.

I alt har man været i gang med at afhænde 18 campingpladser i hele landet.

I Nordjylland drejer sig om Tranum Klit Camping, Svinkløv Camping og Rødhus Klit Camping og nu altså også Bunken Strand Camping med et areal på 200.000 kvadratmeter.

De tre campingpladser i Jammerbugt er afhændet - og skal udtalelserne fra Per Kondrup stå til troende, ja så skulle Bunken også ryge hurtigt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...