35.000 indleverede kuponer til Handel Lokalt konkurrence, NORDJYSKES JUL I SKAGEN

KOMMUNEN: For 9. år i træk blev vinderne af årets store Handel Lokalt konkurrence, NORDJYSKES JUL I SKAGEN, fundet ved live-udtrækning. Dette år, blev det dog via live-udtrækning på Skagen Handelsstandsforenings Facebook side grundet forsamlingsforbuddet.

Søren From fra NORDJYSKE Medier, bistået af Jette Nielsen fra Skagen Handelsstandsforening og selveste Julemanden trak de heldige vindere fra mere end 35.000 indleverede kuponer.

I alt var der julegavebeviser for 99.000,- i dette års konkurrence – med en 1. præmie på hele 20.000,-

- Der har været rigtig stor opbakning blandt byens borgere igen i år.

- Sammen med Søren From fra NORDJYSKE Medier, er det lykkedes os at skabe en jule-event, der både tilgodeser den lokale julehandel og de lokale borgere i Skagen.

- Vi takker de lokale Skawboere for at bakke op om den lokale julehandel i dette for forretninger og restauranter særdeles udfordrende år, lød det fra Jette Nielsen på handelsstandens vegne.

Handel Lokalt konkurrence, NORDJYSKES JUL I SKAGEN har haft en virkelig stor medleven i år.

Med 35.000 indleverede kuponer i år er der slet ingen tvivl om, at vi som forbrugere handler ansvarligt og bæredygtigt.

Vi ved godt, at en by bliver langt sjovere, når der er et rigt forretningsliv.

- Det kræver lokal handel.

- Handlen giver job til mange som betaler skat – og sådan breder tingene sig som ringe i vandet.

- Der dog heller ikke er i tvivl om, at coronapandemien også spiller ind.

- Byens butikker har været ramt af restriktioner og det er formentligt en af grundene til, at vi har samlet os om den lokale handel i endnu større omfang, siger Søren From fra NORDJYSKE Medier.

Så selv om den hyggelige juleby ikke har haft åbent på grund af restriktioner, og selv om adventskalenderen kun fik to åbninger, har der alligevel været super hyggeligt i byen med den smukke julelyssætning.

Så når pakkerne under juletræerne i Skagen pakkes op, kan det ske i sikker forvisningen om, at rigtig mange er købt hjem af Skagens forretningsdrivende med tanke på de lokale kunder.

Vinderne blev som nævnt udtrukket via liveudsendelse på Facebook – og alle blev kontaktet direkte pr. telefon under live-udsendelsen.

Således er alle vindere informeret.

Vinderen af 3. præmien – julegavebeviser for i alt 4.800, er Dorte Nielsen.

Vinderen af 2. præmien – julegavebeviser for i alt 10.000,- samt vindere af 1. præmien – julegavebeviser for i alt 20.000,- kunne desværre ikke nå at hente gevinsterne inden avisens deadline.

Men uanset, så skal der lyde et stort tillykke til alle vindere af dette års Handel Lokalt konkurrence.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...