SKAGEN: På Kystmuseet Skagen har der været en årelang tradition for at skyde julen i gang med et stort julearrangement 1. advent. Derfor havde Kystmuseet også i år lagt sig i selen for at lave et hyggeligt julearrangement med aktiviteter for børn og voksne, der kunne afvikles inden for de gældende retningslinjer i forhold til Corona.

Som noget nyt kunne børnene blandt andet være med til at pynte Kystmuseets store flotte juletræ med deres egen julepynt, og kl. 15 blev juletræet tændt, mens Pigekoret fra Musikskolen sang ”Skagens Julesang” med tekst og musik af Tove Terp.

Der er blevet arbejdet i et højt tempo for at få Kystmuseet pyntet op og gjort klar til 1. advent fortæller salgs- og marketingchef Maria Groes Eldh.

- I år, hvor vi alle har været ramt af coronarestriktioner og senest også en nedlukning i syv nordjyske kommuner, så trænger vi til lys, sang og glæde i den mørke vintertid.

- Derfor havde Kystmuseet allerede inden nedlukningen planlagt en række nye aktiviteter særligt for børnene, så de kunne få nogle hyggelige juleoplevelser med familien.

- Og da Kystmuseet så med ét fik lov at åbne igen fredag 20. november, så skulle vi alle løbe stærkt for at nå at pynte op og gøre klar inden 1. advent.

- Men trods den korte tid så blev juleudsmykningen lige så flot som vi havde ønsket, og det var en fornøjelse at se de mange glade ansigter på Kystmuseet her i søndags.

- Stemningen var super god, og børn såvel som voksne hyggede sig tydeligvis hele eftermiddagen.

- Nu emmer det virkelig af jul på Kystmuseet, og hvis man ikke allerede har været på besøg i søndags, så vil jeg varmt anbefale, at man kigger forbi i løbet af december – både i Skagen samt på museumsafdelingerne på Bangsbo og i Sæby. Børnene kan stadig nå at hænge mere pynt på træet, og drillenissen har flere løjer i ærmet, siger Maria Groes Eldh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...