FREDERIKSHAVN: Motionsløbet Rødspætteløbet for racercykler – på toppen af Danmark Rødspætteløbet er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med cykelsporten på en landevejscykel.

Byens hyggelige og udfordrende cykelløb har nemlig en bred appel til øvede såvel som nybegyndere. Vi har planlagt 2 flotte ruter, hvor de fleste kan være med. Begge ruter kan køres, fordi du vil køre ræs. Men du kan også vælge at tage turen, for at nyde det fantastiske landskab, eller bare for at prøve, om du kan holde distancen i bakkerne. Ruterne går nemlig gennem det kuperede og smukke landskab sydvest for Frederikshavn. Rødspætteløbet den 26. maj

Du kan vælge mellem to ruter - 60 km eller 100 km. Begge ruter går igennem vores smukke og kuperede landskab sydvest for byen, hvor flere nordjyske bakketoppe skal passeres bl.a. Øksnebjerg, Ådalsvej (Dansbjerg), bakkerne omkring Karup og Gærum.

- Vi glæder os til at sende motionscykelrytterne af sted, fra vores startområde hos Uggerhøj henholdsvis kl. 9.30 (100km) og kl. 10.00 (60km). Begge ruter afsluttes fra Gærum via Vrangbækvej, hvor målportalen står klar ved de 2 gyldne tigre ved Bangsbo, siger Hanne Lauritsen, formand i NBC/ styregruppen bag Rødspætteløbet,

Der er masser af andre spændende ting at foretage sig i Bangsbo området, hvis ikke alle gider cykle. Så ud over åbent hus hos Uggerhøj ved startområdet, så er der også Naturlegeplads, Dyrehave, Museum, Botanisk Have, Iskiosk mm. Tag derfor gerne hele familien med til Bangsbo denne dag, og hep på rytterne, når de kommer i mål.

Spar Nord bakker op lokalt.

- Vi er snart fast inventar til Rødspætteløbet, om man så må sige, udtaler Morten Kock, direktør i Spar Nord. Sidste år deltog vores erhvervsnetværk ”Vi cykler til grænsen” med omkring 40 motionister til selve løbet, hvilket var en stor succes. I den forbindelse kunne vi se, at Rødspætteløbet gevaldigt trængte til nogle nye vejvisningsskilte. Så i år har Spar Nord Fonden valgt, at dække udgifter til nye skilte. Altså ud over, at vi igen i år, er hovedsponsor for selve løbet, tilføjer Morten Kock.

Start og målområde krydres med åbent hus hos Uggerhøj Igen i år har byens lokale cykelklub NBC indgået et tæt samarbejde med byens bilforhandler, omkring Rødspætteløbet. Uggerhøj agere start og målområde, samtidig invitere de til åbent hus med gode tilbud og en afslappet snak om biler.

- Vi har i flere år samarbejdet med NBC omkring følge- og servicebil, ligesom vi også støtter en af de lokale ryttere Peter Skovbak og hans team ”Next Step”, hvis mål er at køre der store løb ”Race Across America, udtaler filialchef hos Uggerhøj, Lars Østergaard. Peters reklamebil kører derfor Masterbil på 100 km ruten, tilføjer han.

Mere information og tilmelding kan ses på NBC hjemmeside: http://nbc.cykling.nu/roedspaetteloebet/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...