Til arrangementet juleaften vil flere af de frivillige fra genbrugsbutikken være til stede

FREDERIKSHAVN: Når Røde Kors slår dørene op juleaftensdag i Rådhuscentret Frederikshavn, er det med en omfavnelse af julestemning og et hyggeligt samvær. Den traditionelle juleaften er på programmet, men her er alle mennesker velkomne.

- Du kan allerede glæde dig. Julen nærmer sig med hastige skridt. Men det er ikke alle, der har økonomi eller overskud på dagen til at gå i gang med den helt store julemiddag. Her vil Røde Kors være med til at gøre en forskel. Alle skal have ret til at holde jul. Uanset din tilstand skal du have lov til at få følelsen af at der er nogle derude, som tænker på dig. Også juleaften. Det er en oplagt mulighed for at skabe nye relationer. Det gælder også dem, som ikke har nogen at fejre julen med i år. Til arrangementet vil du naturligvis møde nogle af de ansigter, som arbejder i Røde Kors’ genbrugsbutik i Frederikshavn., fortæller Margrethe Pedersen, lokal formand for Røde Kors.

Glade jul, dejlige jul

Den frivillige hjælpeorganisation har hjertet på det rette sted, når de gennemtænker nye aktiviteter og arrangementer. Det ses også i deres sociale arbejde, når de er b.la. Er besøgsven, lektiehjælper osv. At møde personer i samme øjenhøjde er en evne, som de besidder. Der skal være plads til mangfoldighed og en god dialog. Det gælder også til julearrangementet her. Det er ikke kun at samles om et måltid, men alle aldersgrupper kan være deltagende. Både børn, unge, voksne og ældre vil kunne opleve dans om juletræ og salmer, som vækker glæde og ryster folk sammen. Så det er med at gribe muligheden, når den er der.

Julearrangementet vil blive afholdt på Rådhuscentret Frederikshavn 24. december 2019 fra kl. 17:30 og det er nødvendigt at købe billet på forhånd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...