Vi må vente på årets store musikalske udladning på Knivholt. 12. juni 2021 går det løs igen

FREDERIKSHAVN: Styregruppen har de seneste måneder fulgt udviklingen af sygdommen tæt, og med de gældende restriktioner om forsamlingsforbud og store arrangementer er der desværre ingen anden udvej.

- Vi har afholdt Rock i Frederikshavn siden 2003, og har selvfølgelig glædet os til igen i år at tage imod festglade publikummer, musikere og branchefolk, der har meldt deres ankomst på Knivholt Hovedgård, men det vigtigste er nu engang folks sundhed, understreger Casper Høgsted fra Styregruppen.

Beslutningen om at aflyse var derfor ikke svær, selv om det berører en del lokale foreninger, der år efter år har stillet sine medlemmer til rådighed for afvikling af byens fedeste havefest .

- En stor tak til disse foreninger – ingen Rock i Frederikshavn uden Jeres deltagelse og evige opbakning. Det samme gælder vore sponsorer, til musikere, leverandører og alle øvrige samarbejdspartnere, der har støttet Rock i Frederikshavn og udvist stor forståelse for aflysning af arrangementet, siger Casper Høgsted.

Men omdrejningspunktet for Knivholt er selvfølgelig først og fremmest det veloplagte publikum.

- Der vil naturligvis være en del praktiske ting bl.a. omkring refusion af købte billetter, så vi håber på Jeres tålmodighed.

Virksomheder og andre, der har købt billetter på faktura, vil blive kontaktet direkte i løbet af de nærmeste dage.

- Men vi har en stor appel til Jer, der har købt billetter. Vi håber så mange af jer som muligt ville støtte op om Rock i Frederikshavn i en svær tid ved at gemme billetten, der giver adgang til 12. juni 2021, hvor Knivholt igen vil danne rammen om årets hyggeligste havefest, siger Casper Høgsted.

Han er utrolog glad for den respons, der strømmer ind via facebook.

- Vi har så stor positivt tilbagemelding fra folk, som siger at de glæder sig utrolig meget til næste år. Det rører i en svær tid, siger Casper Høgsted.

Nu skal han og styregruppen til at rede alle de økonomiske tråde ud fremfor at bruge kræfterne på at opbygge hele sceneriet, som de plejer.

- Det er vilkåret. Det bøjer vi os selvfølgelig for, og vi håber at vi alle lander godt. Vi udlodder jo årets overskud til de mange hjælpende foreninger, så vi starter på nul hvert år og har allerede nu brugt en del penge i forarbejdet. Men det er vi sikre på, at vi får landet godt, siger Casper Høgsted, som ser frem til an suveræn Rock i Frederikshavn i 2021.

- Den aktuelle situation er ikke til fest og farver, og opfordringen herfra er stadig: Pas ekstra godt på Jer selv og hinanden.

Og bare rolig: Musikprogrammet til 12. juni 2021 bliver mindst ligeså fremragende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...