Indtil den offentlige test-kapacitet er tilstrækkelig, kan virksomheder overveje private alternativer, siger erhvervsdirektør

KOMMUNEN: Covid 19-smittetallet stiger fortsat, og vi bliver hver dag mindet om, at det stadig er vigtigt at tage forholdsregler. Virksomhederne tager ansvar og sender grupper af medarbejdere hjem, hvis en i afdelingen er smittet eller har været tæt på en smittet.

- Nogle kan arbejde hjemme, men langt fra alle. Derfor er det vigtigt, at medarbejdere kan blive testet hurtigt og få svar hurtigt, så de kan vende tilbage til arbejdspladsen.

- Det koster dyrt i tabte arbejdstimer, at folk skal vente i dagevis på test og svar, siger erhvervsdirektør Niels Bay Christensen, Erhvervshus Nord, og fortsætter:

- Det offentlige udbygger testkapaciteten, men kan stadig ikke følge med smittetallene.

- Heldigvis findes der private alternativer, som virksomhederne bør overveje.

- I Frederikshavn Kommune kender vi således til Arbejdsmiljø Eksperten, der tilbyder test med kort varsel og svar inden 36 timer.

- Måske er der også andre leverandører af test og analyse – i så fald hører vi gerne om det, så vi kan synliggøre mulighederne for virksomheder i vores område., lyder det fra erhvervsdirektøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...