Ny udsigtsplatform trækker mange til

FREDERIKSHAVN: Frederikshavns nyeste attraktion har trukket mange gæster til, og i det gode vejr i efterårsferien har der været veritable trafikproppe på den smalle vej op til den lille parkeringsplads.

Et godt råd er, at hvis man har konditionen til det, så tag turen op til fods.

De reklamer, som bilforhandlerne sætter på nummerpladeholderen, afslører, at mange kom langvejs fra for at nyde udsigten fra platformen, som ligger 71 meter over havet.

- Det er meget fedt heroppe, fortæller Otto Baake-Hansen, som gerne vil opfattes som en 10-årig, idet han har fødselsdag 24. oktober.

Familien Baake-Hansen, som udover Otto tæller lillesøster Edith på otte uger, bror Svend på seks samt forældrene Signe og Martin.

Familien har taget turen fra Østerbro i København. Men det var nu ikke kun for at se Pikkerbakken, at de var taget på langfart.

- Vi kommer begge fra området. Jeg er fra Sæby og Martin er fra Ravnshøj, fortæller Signe Baake-Hansen, som også er imponeret over den flotte udsigt fra udsigtsplatformen, som er formet som Skagen Odde.

Udsigtsplatformen blev indviet af Kronprins Frederiks 25. september, da han var på besøg i forbindelse med Frederikshavns 200 års købstadsjubilæum.

Udsigtsplatformen er en gave til Frederikshavn fra fire af byens store virksomheder: Orskov Group, Trigon Fonden, Roblon Fonden og Uggerhøj i anledning af købstadsjubilæet.

Roblon Fonden er hovedsponsor på det 2,4 millioner kroner store projekt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...