Den nye forretning Pix, har efter et kort visit på banegårds pladsen, holdt flyttedag. I det lokale, der før husede Ravbutikken på Sct. Laurentii Vej, er Pix flyttet ind.

Det er dog stadig Charlotte Winther, vi finder som daglig leder af butikken. Hun fik idéen sammen med Mariann R. Bjerre fra By Skagen.

Ved skiftet er forretningen kommet tættere på det pulviserende gågadeliv på Sct. Laurentii Vej og et mere egnet lokale til de mange kort og posters. Der er blevet mere plads og det er mere overskueligt.

Det er stadig illustrationer fra Helle Dannemarre, som de er forhandler af. Helle Dannemarre har etableret sig i Ebeltoft med forretningen Mouse & Pen og har sine illustrationer til salg i hele landet. Nu er de så også blevet samlet i forretningen Pix i Skagen, som kun har tegninger fra hendes hånd.

Her findes alle mulige illustrationer i kort og posters, tegnet af Helle Dannemarre. Kort og posters med byer, sæson, dagligdagen og nostalgiske retro illustrationer, med en lille tilhørende tekst, er nogle af de illustrationer der findes i Pix.

Helle Dannemarres teknik er tegning med pen og derefter farvelægning af illustrationerne på computer, deraf navnet Mouse.

Flytningen af butikken har også betydet at flere har fået øjnene op for de mange kort og posters og de finurlige tekster på illustrationerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...