Der er kommet en skawbo i Økonomiudvalget og samtidig er Peter Sørensen fra Venstre blevet ny formand for Plan- og Miljøudvalget.

I Skagen Onsdag har vi tidligere fortalt om omkonstitueringen i Venstres byrådsgruppe i forbindelse med Anders Broholms flytning til København.

Men vi mangler at opdatere om det lokale medlem af Venstre for at gøre omkonstitueringen i Venstres byrådsgruppe komplet.

Peter Sørensen har overtaget Anders Broholms plads i Økonomiudvalget og pladsen som delegeret til KLs kommunalpolitiske topmøder, og samtidig har han overtaget pladsen som formand for Plan- og Miljøudvalget fra Mette Hardam (som i stedet overtog formandsposten i Kultur- og Fritidsudvalget).

- Jeg glæder mig meget til opgaven som udvalgsformand, og selvfølgelig er jeg bekendt med, at netop PMU’s formandspost ofte omtales som ”øretævernes holdeplads, siger Peter Sørensen, der blev for første valgt ved sidste kommunalvalg til Frederikshavns byråd.

- Det er jo sagsområder som kan dele vandene, og de fleste af udvalgets beslutninger er meget synlige for borgerne.

Derfor er det vigtigt at være åben for dialog, og lige så vigtigt at have modet til at træffe de beslutninger man mener er de rigtige, når man har formandsposten i et sådant udvalg, pointerer han og fortsætter:

- Tidligere har Mette Hardam haft faste mødetider på kommunens 3 ”rådhuse”, men da det har været meget begrænset med fremmødet, har jeg i stedet valgt, at borgerne er velkommen til at henvende sig til mig, og så tager vi en snak eller et møde, alt efter behov.

Pladsen i Økonomiudvalget vil Peter Sørensen kalde en plads i ”maskinrummet”, og selvom han har været meget glad for at arbejde i TU indtil nu, er han overordentlig glad for skiftet.

- Jeg havde gerne set, at Anders Broholm ikke havde valgt at flytte, men når det nu er tilfældet er jeg bestemt tilfreds med mine politiske opgaver for de næste små 2 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...