Ingen høj søgang men smult vande hos Martec

KOMMUNEN: Med kun en uge tilbage af valgkampen, tog nordjyske politikere sig tid til drøfte den uddannelsespolitiske dagsorden med MARTEC.

MARTEC havde nemlig inviteret de nordjyske politikere inden for til et morgenkaffemøde, hvor dagens tema var den uddannelsespolitiske dagsorden.

Syv nordjyske folketingspolitikere fandt tid til et morgenkaffemøde, hvor deltagere fra MARTECs ledelse og studerende fra maskinmesteruddannelsen og skibsassistentuddannelsen, var klar til at diskutere den uddannelsespolitiske agenda efter valget.

MARTEC fik lejlighed til at præsentere de udfordringer de ser i dag og der blev tid til en god drøftelse af hvordan de bedst muligt løses efter valget.

- Det var rigtig dejligt at have besøg af politikerne, og jeg er meget imponeret over at de havde tid til at komme forbi her til morgen midt i deres travle valgkamp. De lyttede og var meget interesserede i, hvad vi havde at sige, og det virkede til, at de tog godt imod vores budskaber. Vi havde en god drøftelse om, hvilke emner der er vigtige på den uddannelsespolitiske dagsorden efter valget, og der kom gode forslag til løsninger på bordet, fortæller direktør på MARTEC, Pia Ankerstjerne.

Kandidater fra Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Kristendemokraterne, Nye Borgerlige og Det Radikale Venstre deltog på mødet denne morgen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...