Go’on kårer årets nordjyske ildsjæl

KOMMUNEN: Frem til 31. maj kan alle indstille og stemme på en person til titlen som Årets Lokale Ildsjæl 2019.

Det kan være en person, som gør en særlig stor indsats for at skabe liv og aktivitet i lokalområdet, eller som hver uge inspirerer, underviser eller træner byens børn og unge.

Bag projektet står Go’on er tankstationen, der holder de lokale kørende, og målet er at hylde dem, der gør det samme: Nemlig de mange ildsjæle, der skaber liv i lokalsamfundet.

En lokal ildsjæl kan være mange ting, men fælles for ildsjæle er, at de yder en frivillig indsats, som glæder andre mennesker. Og de ildsjæle vil Go’on gerne give et klap på skulderen og den opmærksomhed, som de fortjener.

- De lokale helte er oftest dem, som ikke påkalder sig den store opmærksomhed, de gør bare deres frivillige arbejde, fordi det er helt naturligt for dem. Men vi synes, at de fortjener anerkendelse, og derfor vil vi gerne opfordre så mange som muligt til at gå ind på hjemmesiden støtdelokale.nu og indstille og stemme på de lokale ildsjæle, siger Mick Kjær fra Go’on.

Han påpeger, at det som holder et lokalsamfund kørende, i høj grad er de mange ildsjæle, som skaber aktivitet i et lokalområde, og derfor har de fortjent at blive påskønnet og belønnet.

Det fællesskab, som foreningslivet giver, skaber tryghed og en følelse af at høre til, det er noget af det, som folk sætter stor pris på ved at bo i et mindre lokalsamfund. Her er det naturligt at hjælpe hinanden, og undersøgelser viser også at folk på landet er mere lykkelige end i folk i byen.

Man er oftest også mere tryg, og det er helt naturligt at forlade sit hjem uden at låse sin hoveddør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...