Eftersommeren i Aalbæk byder på festivitas for byens borgere. Lørdag 12. september fra kl. 12 til 22 skyder 3 aalbækkere fra Nordisk Event en Byfest i gang på skolens sportsplads.

Dennis Mejlkjær Larsen, Jesper Nielsen og Daniel Strauss Christensen måtte aflyse flere arrangementer i år på grund af Covid-19, blandt andet Havnefesten i Aalbæk i juli. Men nu er de på banen igen med Byfest i Aalbæk.

- Vi pointerer at vores nye initiativ ikke er en erstatning for Havnefesten, men skal ses som et nyt tilbud i byen. Det kan være, at der bliver plads til begge arrangementer næste år, fortæller de og oplyser at næste år har Havnefesten 50 års jubilæum.

Nordisk Event har givet byfesten undertitlen ”På den anden side”, med henvisning til coronaen, men også at sommeren er ved at være på den anden side.

Et stort telt danner ramme om den musikalske fest. Her kommer John Mogensen Jam, Andreas & Andreas (spillet på Smuk Fest) og de lokale Mads Toghøj og Østre Gasværk, hvoraf sidstnævnte slutter festen af med Gasolin og Kim Larsen numre. Til teltet skal der købes billetter på forhånd, som enten kan være med eller uden mad. Der er sat 350 billetter til salg, som er siddepladser og der er stadig omkring 70 billetter tilbage.

På pladsen udenfor teltet, som er åben for alle, kommer der en del andre arrangementer. Restaurant Den Fornøjelige står for Årets Delle 2020, som er en frikadellekonkurrence. Tag din fars med og steg dem til byfesten. Dommerne til konkurrencen er musikerne i John Mogensen Jam. Bandet har en intern konkurrence kørende, når de er ude at spille, hvor de hver især kommer med frikadellesmagsprøver.

På pladsen kommer der hoppeborge, super jumper, boksebold, madboder blandt andet Fun Food og flere konkurrencer. Så der bliver nok af sjov og underholdende indslag på skolens sportsplads. Kommer man udefra, kører toget næsten lige til pladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...