Skagen Bio har i næste uge premiere på to nye film som har dét tilfælles, at der er tale om dramaer.

Tirsdag aften, 26. februar, gælder det den amerikanske film Ben is Back.

Ben Burns (Lucas Hedges) vender uventet hjem til sin familie i forbindelse med julen.

Det bliver et skæbnesvangert gensyn for trods glæden over at se Ben igen, går der ikke lang tid før hans mor Holly - spillet af Julia Roberts - må se i øjnene, at der er noget helt galt med hendes søn.

Meget står på spil, og spørgsmålet er nu, om det vil lykkes for hende at hjælpe Ben på den måde, han virkelig har brug for, så han kan komme videre ad et nyt spor?

Filmen er instrueret af Lucas Hedges’ far, Peter Hedges, som også har skrevet filmens manuskript.

Engelsk drama

Torsdag 28. februar er dramaet flyttet til England og ind i det engelske kongehus. Det er i filmen The Favourite.

I begyndelsen af det 18. århundrede er England i krig med Frankrig, men på trods af krigen trives ande-væddeløb og ananas-spisning ved det engelske hof.

En svag Queen Anne (Olivia Colman) sidder på tronen og hendes tætte ven, Lady Sarah (Rachel Weisz), regerer landet i dronningens sted, mens hun tager sig af dronningens dårlige helbred og voldsomme temperament.

Da en ny tjener, Abigail (Emma Stone), ankommer til hoffet, tages hun under Sarahs vinger og Abigail ser sit snit til at vende tilbage til sine aristokratiske rødder.

Da det politiske liv ved hoffet bliver mere og mere tidskrævende for Sarah, træder Abigail til som Dronningens ledsagerske.

Deres venskab udvikler sig hurtigt og giver Abigail mulighed for at forfølge sine ambitioner, som hverken kvinder, mænd, politik eller kaniner kan stå i vejen for.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...