Det nye store hit er e-Sport, der bliver mere og mere populært i både ind- og udland.

Derfor viser Kulturhus Kappelborg søndag 3.marts CS:GO Major League finalen i Skagen Bio, hvor begivenheden livestreames direkte fra Katowice i Polen.

Det præcise tidspunkt for finalen er ikke offentliggjort endnu, men Kappelborg har en idé om, at den vil foregå fra ca. kl. 19.00 og 3-4 timer frem.

- Det præcise tidspunkt for, hvad man vel kan kalde verdensmesterskabet i Counter-Strike, er endnu ikke ude, men vi har fra en pålidelig kilde, at finalen højst sandsynligt skydes i gang ca. kl. 19.00. Vi opfordrer folk til at holde skarpt øje på vores hjemmeside og Facebook, hvor tidspunktet vil fremgå, når det offentliggøres.” Lyder det fra Kappelborg.

Har man endnu ikke siddet i biografens nye, lækre sæder, har man altså nu mulighed for det, og så er det jo på byens største skærm og med den allerfedeste lyd, at finalen kan opleves.

Fra Kappelborg lyder det, at alle er velkomne – både børn, unge og nysgerrige voksne, der gerne vil blive lidt klogere på, hvad e-Sport går ud på.

Hvis man ikke er helt opdateret på, hvad der rør sig indenfor e-Sporten, bør man vide, at Danmark faktisk blev verdensmestre i netop CS:GO i 2017.

Danmark er nemlig repræsenteret ved superholdet Astralis, der er et af de allerbedste hold i verden. Derfor er der da også danske vinderchancer d. 3/3.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...