Torsdag 23. juli er der atter Open By Night i Skagen Handelsstands Forening. Det tyvstarter allerede kl. 10.00 på græsarealet på Skolemarken overfor Kulturhus Kappelborg.

Her vil der blive Sommersalg hele dagen til kl. 22.00. Det er flyttet fra torvet til Skolemarken, hvor der vil være mulighed for at gøre en god handel. Der vil blive holdt afstand og der er håndsprit i alle boder. Gangarealerne er ensrettet. Foreningen lover god plads og dejlig frisk luft.

Byens forretninger deltager også i Sommersalget og Open by Night. Masser af butikker rykker udenfor med gode tilbud og er klar til at gøre en god gammeldaws handel. Så byen bliver et eldorado af gode sommertilbud denne aften.

Der bliver også lidt festivitas i bybilledet. På pladsen foran Kappelborg finder man den populære High Jumper, hvor børn og unge kan få en tur med elastikspring. Her betales pr. tur.

Ved ECCO-sko stiller Farm Fun fra Aalbæk med dyr som børnene gerne må røre ved. Det kan være geder og kaniner. Ponyridning er også et af de tilbud som børn kan prøve ved Farm Fun.

Børge Bandit, den bandit, kommer forbi og laver ballondyr til børnene. Han starter ude ved Mindestøtten og bevæger sig ind mod midtbyen. Spar Nords maskot Frønse kommer også forbi Open by Night.

Skagen Handelsstands Forening henstiller til at alle følger retningslinjerne med henhold til god afstand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...